Fatih Tekke'den ayrılık sinyali: Yalan varsa, ben yokum!

04.05.2018 - 11:05 | Son Güncellenme: 04.05.2018 - 11:05

Spor Toto 1. Lig’de 2017-2018 sezonun son maçında Boluspor’a konuk olacak Denizlispor’da, takımı ligde tutan Teknik Direktör Fatih Tekke’nin “Yalan varsa ben yokum” şeklindeki açıklaması, kafalarda soru işareti bıraktı. Tekke’nin bu açıklaması ayrılık sinyali olarak algılandı.

“Yalan varsa ben yokum”

Denizlispor’da takımın ligde kalmasında önemli pay sahibi olan Teknik Direktör Fatih Tekke şoku yaşanıyor. Denizlispor’un ligde kalmasını sağlayan Gaziantepspor maçından sonra, yeşil siyahlı yöneticilerinde olduğu saha içinde ki sevinçlere de katılmayan başarılı teknik adam, “ Bu senenin sonunda ne olur bilinmez. Olurda ben görüşmeye hazırım ancak, yalanın olduğu yerde benim olma ihtimalim yok. Benim hayatımda böyle. Ben yalan olduğunda beni göremezsiniz” diye imalı konuşup, yönetime mesaj göndermesi dikkatlerden kaçmadı.

Gülüyorlardı

Tekke, göreve geldiği ilk günü anımsatarak, “Giresun maçında göreve geldiğimizde 17 puanımız vardı. Ben “ligde kalırız” derken bazıları bize gülüyordu. Şimdi geldiğimiz nokta ortada. Ligde kalmayı büyük bir oranda garantiledik. Boluspor maçından istediğimiz puanı alarak ligi bitireceğiz. Eksiklerimize rağmen futbolun gerçeklerini gerçekleştirirsek başaralı olacağımızı biliyorduk. Bu camia hak ettiği yerde değil. Doğru planlarla doğru yerlerde olacaktır. Büyük iş başardık. Olması gereken buydu” dedi.

Yönetimden teşekkür eden bile olmadı

Tekke, basın mensuplarının geleceği ile ilgili sorularını da yanıtladı. Futbolcularla çok iyi bir uyum içinde olduklarını aktaran Tekke, “Hepsinin alınlarından öpüyorum. Bitti denilen noktadan buralara geldik. Oyuncu kalitesinden hiçbir zaman şüphem olmadı. Onlarla şimdi çok iyi bir uyum içine girdik. Benim sezon sonuna kadar anlaşmam vardı ancak sezon sonu itibariyle ne olur bilmiyorum. Çok iyi bir başarı kazandık. En azından bir kişi bize teşekkür edebilirdi ama bu olmadı. Denizlispor’da ciddi başarı elde ettik. Bu senenin sonunda ne olur bilinmez. Olurda ben görüşmeye hazırım ancak yalanın olduğu yerde benim olma ihtimalim yok. Benim hayatımda böyle. Ben yalan olduğunda beni göremezsiniz” diye sert çıktı.

Friday Eze, golcü diye alındı, gol atamadan gitti

Denizlispor’un devre arasında büyük uğraş ve umutlarla Konyaspor’dan kiraladığı 26 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Patrick Friday Eze, takımdan ayrıldı. Denizlispor’da sezonun 2. yarısı 6 maçta forma şansı bulan ve 5 karşılaşmada ilk 11’de başlayıp, 3 maçta 90 dakikayı tamamlayan ve toplamda 408 dakika oyunda kalan Eze, ara transferde hayal kırıklığı yaratan futbolculardan biri oldu. Müzmin sakatlığı bir türlü geçmeyen Eze, 2.yarının yarısından fazlasını sakat olarak geçirdi. Eze’nin forma giydiği 6 maçın üçünü kazanan Denizlispor, üçünü de kaybetti. 

Denizlispor'da 4 futbolcu yok

Boluspor maçında Denizlispor’da ayak bileğinde sıkıntı olan Cenk Güvenç ile takımdan ayrılan kiralık futbolculardan Hasan Kılıç, Darko Laziç ve Patrıck Friday Eze görev almayacak. Yeşil siyahlılarda kart cezalı futbolcu bulunmuyor. (AJANSSPOR ÖZEL – SEBAHATTİN ALP)

Senin için hazırladığımız haberler