İstanbulspor'da Fatih Tekke'den Ankaragücü Yenilgisini Sonrası Trabzonspor Sözleri

Orhan Gülek
08.04.2023 - 19:31 | Son Güncellenme: 08.04.2023 - 19:38

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 3-2 mağlup olan İstanbulspor'da teknik direktör Fatih Tekke, maç sonu değerlendirmede bulundu.

İstanbulspor'da Fatih Tekke'den Ankaragücü Yenilgisini Sonrası Trabzonspor Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Ankaragücü ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan mücadelede Başkent ekibi sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrası İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

Tekke, maç genelinde oynadıkları oyunun skorla eş değer olmadığını ifade etti. Maçta etkili ataklar yaptıklarını vurgulayan Tekke, şunları söyledi:

"Kendi kalemizde gördüğümüz goller..."

"Takımımızın yapısı, son dönemlerde oynadığımız oyunun gücü bu maçta da çok belirgin oldu. Üçüncü bölgedeki beceriksizliğimiz ve birinci bölgemizdeki kendi kalemizde gördüğümüz goller... Dolayısıyla puan alamadık. Oyuncularımdan gurur duyuyorum.

İlgini Çekebilir
Fatih Tekke, Pirlo ile olan diyaloğunu anlattı: "Bizi tanımadı ve sadece baktı"
Habere Git

"Küçük hataların maliyeti bize fazla oldu"

Geldiğimizden bu yana yapmaya çalıştığımız şeylerden vazgeçmeleri çok değerli. Keşke bunu puan veya puanlarla taçlandırmış olsaydık. Küçük hataların maliyeti bize fazla oldu. Üç haftadır bunu böyle yorumlayabilirim. İyi yoldayız ama işimiz zor. 10-12 puan bizi ligde tutar diye düşünüyorum."

Trabzonspor cevabı

Fatih Tekke, bir basın mensubunun Abdullah Avcı sonrası Trabzonspor'dan teklif aldınız mı sorusuna, "Yok, herhangi bir teklif almadım." yanıtını verdi.

Ne olmuştu?

Trabzonspor'da yakın zamanda Fatih Tekke'nin adı, teknik direktörlük görevi için geçmişti. Trabzonspor camiası ve medyası da Tekke için istekliydi. İstanbulspor'un başında olan Tekke de göreve göz kırpmış ve "Trabzonspor benim hayalim, teklif gelirse elbette" açıklamasını yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler