Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke'den Trabzonspor cevabı! "Ayrıcalıklı"

30.08.2024 - 23:44 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 00:25

Alanyaspor, Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanında 3-0 kaybetti. Trabzonspor ile adı anılan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, iddialara cevap verdi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke'den Trabzonspor cevabı! "Ayrıcalıklı"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 4'üncü haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Alanyaspor, maçı 3-0 kaybetti. Mücadelenin ardından Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı ile yollarını ayırmaya hazırlanan Trabzonspor'un yeni hoca adayları arasında yer alan Tekke, konu hakkında gelen soruya cevap verdi.

"İlk yarı 3-0 olsa benim için kabul edilebilirdi"

Fatih Tekke, "Maçın skoru ilk yarı 3-0 olsa benim için kabul edilebilirdi. İlk yarı başarılı olamadık. Çok az etkiliydik. Genelde topları kaptırdık. İlk yarı için geriden oyun kurma cesareti kolay yapılacak iş değildi" dedi.

"Çok iyi gidiyor derken bir anda maçın seyri değişti"

Tekke, "Baskıları kırdık ama benim oyuncularımın performansı bu değildi. İlk yarı bir pozisyon yakaladık. İkinci yarı tam istediğimiz duruma gelirken golü yedik. Çok iyi gidiyor derken bir anda maçın seyri değişti. Ardından tekrardan bir an yakalayalım dedik üçüncü gol oldu" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de 3 golle 3 puan!
Habere Git

"İkinci yarı kazanabilirdik dediğimiz anlar oldu"

Fatih Tekke, "Bazı oyuncularımız hastaydı. Korumak için çıkardık. İkinci yarı kazanabilirdik dediğimiz anlar oldu. Oyuncularıma teşekkür ederim. Yüreklerine sağlık. Bugün bir hafta boyunca çalıştığımız herşey oldu fakat başarılı olamadık" ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor'a ayrıcalıklı bakıyoruz"

Fatih Tekke, Trabzonspor hakkında gelen soruya ise şu şekilde cevap verdi: "Trabzonspor'u şu an ilk defa senden duyuyorum. Türkiye'de her şey mümkün. Trabzonspor'a ayrıcalıklı bakıyoruz. Benim memleketim ama şu an öyle bir şey yok"

"Yuvaya dönmek, bilmiyorum"

Trabzonspor hakkında gelen soruya basın toplantısında da cevap veren Fatih Tekke, "Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Yuvaya dönmek, bilmiyorum. Gündem şu an çok sıcak. Bakalım bundan sonra ne olacak" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler