Fatih Tekke, Trabzonspor İddialarına Yanıt Verdi

İsa Kethüda
16.03.2023 - 12:47 | Son Güncellenme: 16.03.2023 - 12:59

Süper Lig ekibi İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Trabzonspor iddiaları hakkında açıklamalar yaptı. Tekke, "O iş kolay ama şu an gündemde yok" dedi.

Fatih Tekke, Trabzonspor İddialarına Yanıt Verdi

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de ismi Trabzonspor Teknik Direktörlüğü için geçen ve İstanbulspor'u çalıştıran Fatih Tekke, şu an için böyle bir gündemleri olmadığını ama olursa o işin kolay olduğunu söyledi.

"Başarmamız gereken çok ciddi bir hedef var"

A Spor'a konuşan Tekke, "Şuraya gelene kadar hiç böyle bir şey düşünmedim çünkü cumartesi günü çok ciddi bir maçımız var bizim. Başarmamız gereken çok ciddi bir hedef var.

"Şu an kafamı kaldıracak durumda değilim"

Sosyal medyada yazılıyormuş, bana da arkadaşlarım söyledi, takip etmiyorum, televizyonda konuşuluyormuş, takip etmiyorum. Çünkü şu an kafamı kaldıracak durumda değilim. Şu an tek konsantrem cumartesi her oynadığımız maç öncesi yaptığımız gibi çok ciddi bir maç oynuyoruz. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un borcu belli oldu!
Habere Git

"Öyle bir konu yok"

Bizim Trabzonspor ile ilgili duygularımızı, düşüncelerimizi tekrar yinelememizin gereği yok. Kaldı ki kulübümüzün personel dahil yüzde 90, 95'i Trabzonlu, Trabzonsporlu. Öyle bir konu yok, öyle bir konu hiç olmadı şu ana kadar. Ama insanlar konuşuyormuş. 

"Trabzonspor'a dönme isteğim herkesin malumu"

Ben her zaman söyledim, Trabzonspor'da teknik adam olarak kendi öz yuvama dönme isteğim herkesin malumu zaten ama şu an İstanbulspor'un teknik direktörü olarak resmi bir görevdeyim. Olumlu bakan herkese teşekkür ediyorum. Bu bir süreç, biz ekip olarak şu an çok konsantre olduğumuz bir durum var ve bunu aşmamız lazım. 

"O işler kolay ama şu an için böyle bir gündem yok"

Eğer öyle bir şey olur ise, kulübümüzün yönetenlerini de kimler olduğu, ne düşündükleri belli. O işler kolay ama şu an için böyle bir gündem yok" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray divanında 14 Mayıs göndermesi
Habere Git

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Fatih Tekke, bordo-mavili takım kariyerinde çıktığı 235 maçta 103 gol ve 36 asist kaydetti. 45 yaşındaki teknik adam Fırtına ile 3 kez Türkiye Kupası ve 1 kez de Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı. 

Öte yandan, ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan galip ayrılan İstanbulspor, 18 Mart Cumartesi günü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler