Fatih Tekke'nin Trabzonspor için ilk transferi hazır! Yıldız futbolcudan söz aldı

01.09.2024 - 16:32 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 16:55

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın ayrılığının ardından en güçlü teknik direktör adayı olarak öne çıkan Fatih Tekke'nin bordo mavili takımın başına geçmesi halinde milli yıldız Yusuf Yazıcı'yı transfer edeceği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Fatih Tekke'nin Trabzonspor için ilk transferi hazır! Yıldız futbolcudan söz aldı

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da yeni hoca adayı olarak öne çıkan isim Alanyaspor'u çalıştıran kulübün efsane ismi Fatih Tekke oldu.

Takımın başına geçerse transfer yapacak

46 yaşındaki genç teknik adamın Trabzonspor'un yeni hocası olması halinde takıma milli futbolcunun transfer edilmesini istediği ileri sürüldü.

Tekke, Yusuf Yazıcı istiyor iddiası

Lille ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşta olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın Fatih Tekke'nin takıma katmak istediği yıldız isim olduğu kaydedildi.

Yusuf Yazıcı'dan söz aldı

Fatih Tekke'nin transferde adı Galatasaray ve Katar ekiplerinden Al-Arabi ile anılan Yazıcı ile temasa geçerek boşta olan milli futbolcudan söz aldığı kaydedildi.

Trabzonspor'a rekor bonservis bedeli kazandırdı

Trabzonspor alkyapısından yetişen Yusuf Yazıcı, 2019-2020 sezonun başında 1,8 milyon euro karşılığında kulüp bonservis rekoru kırarak Fransız ekibi Lille'e transfer olmuştu. 2022-23 sezonunda kiralık olarak Trabzonspor'a dönen milli futbolcu beklenen performansı sergileyememişti.

Fransa Ligi'nde şampiyonluk yaşadı

27 yaşındaki yıldız geçen sezon Lille formasıyla 41 maça çıkarken 12 gol, 4 asiste imzasını attı. Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla 2020-21 sezonunda kariyerinin ilk lig şampiyonluğunu yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler