Fatih Tekke'nin yeni adresi belli oldu! Kariyerine İstanbul'da devam edecek...

Burak Alaca
09.10.2023 - 20:27 | Son Güncellenme: 10.10.2023 - 21:57

Sezonun ilk haftalarında İstanbulspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Fatih Tekke, Pendikspor ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Fatih Tekke'nin yeni adresi belli oldu! Kariyerine İstanbul'da devam edecek...

Salim Manav-AJANSSPOR

Teknik Dİrektör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'u çalıştıracak yeni isim belli oldu. İstanbul Anadolu yakası ekibi takımı Fatih Tekke'ye emanet ediyor.

Özköylü, Süper Lig'e galibiyetsiz veda etti

Süper Lig'de ilk 8 hafta sonunda 4 mağlubiyet, 4 beraberlik ile yalnızca 4 puan toplayan Pendikspor'da Osman Özköylü dönemi Süper Lig'de galibiyetsiz noktalandı.

Fatih Tekke'den Süper Lig'e kısa bir ara

Ligin ilk 4 haftasında İstanbulspor ile 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Fatih Tekke görevinden ayrılmıştı. 46 yaşındaki teknik direktör böylelikle 4 hafta sonra Süper Lig'e dönmüş olarak.

İlgini Çekebilir
Fatih Tekke ile anlaşma imzadan döndü
Habere Git

İstanbulspor'u ligde tuttu

Geçtiğimiz yıl İstanbulspor'da 24 maç görev alan genç teknik direktör o dönem lige yeni çıkan İstanbul ekibini Süper Lig'de tutmayı başarmıştı.

Fatih Tekke'nin antrenörlük kariyeri

Antrenörlük kariyerine Türkiye A2 takımının yardımcı antrenörü olarak başlayan Fatih Tekke, birinci adamlığa ilk olarak Kayseri Erciyesspor'da soyundu.

Boluspor, Manisaspor, Denizlispor ve İstanbulspor'da görev yapan Tekke, Bursaspor ve tekrar Denizlispor dönemlerinin ardından İstanbulspor'a geri dönmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler