Fatih Terim 3 futbolcunun üstünü çizdi! Ocak ayında...

24.09.2021 - 09:20 | Son Güncellenme: 24.09.2021 - 09:25

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor maçı sonrası radikal kararlar aldı. Hangi futbolcularla yollar ayrılacak? İşte yanıtı...

Fatih Terim 3 futbolcunun üstünü çizdi! Ocak ayında...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, son maçta Kayserispor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim bazı radikal kararlar aldı ve 3 futbolcunun üstünü çizdi. Detaylar haberde...

Fatih Terim bazı oyuncuların üstünü çizdi

Kayserispor maçından sonra, "Bazı oyuncuların takım için ne kadar önemli olduğu, bazılarının da bu fırsatlardan yararlanamadığı ortaya çıktı" açıklamasını yapan Fatih Terim katkı veremeyen oyuncuların üzerini çizdi.

Yedlin, Feghouli ve Mohamed'e forma yok

Milliyet'in haberine göre; Yedlin, Feghouli ve Mostafa Mohamed’in performansı nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşayan tecrübeli hoca bu futbolculara devre arasına kadar zorunlu olmadıkça 11’de şans vermeyecek. Ayrıca devre arası transfer döneminde de her üç futbolcuyla yolların ayrılmasının planlandığı öğrenildi.

Üstü çizilen 3 futbolcunun bu sezonki katkıları

▶ Mostafa Mohamed - 12 maç - 1 asist

▶ Sofiane Feghouli - 10 maç - 2 asist

▶ DeAndre Yedlin -  6 maç 

Aanholt da uyarılacak

Ligin ilk haftalarında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken, fakat bir anda büyük bir düşüş yaşayan Aanholt da Kayseri maçının kötüleri arasında yer aldı ve tepkilerden nasibini aldı. Hollandalı sol bekin performansından memnun olmayan teknik ekip oyuncuya gereken uyarıları yapacak.

Alpaslan ile ilgili ne düşünüyor?

Kayseri maçında sürpiz şekilde şans bulan Alpaslan Öztürk’ün de ilk 11 için yeterli olmadığı görüldü. Tecrübeli futbolcunun verilen şansı iyi kullanamadığı belirtildi. Fatih Terim’in Taylan’ın performansından da hiç memnun olmadığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler