"Fatih Terim başkan olabilir ancak..."

10.06.2020 - 17:33 | Son Güncellenme: 10.06.2020 - 17:36

Galatasaray'ın eski yöneticisi Cem Kınay, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu!

"Fatih Terim başkan olabilir ancak..."

Galatasaray'ın eski yöneticisi Cem Kınay, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Fatih Terim, Galatasaray başkanı olabilir mi? Galatasaray Lisesi, Fatih Terim'in başkan olmasını ister mi? Cem Kınay tüm bu soruları Spor Kazanı programında yanıtladı.

"Fatih Terim başkan olabilir ancak..."

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Galatasaray'ın eski yöneticisi Cem Kınay, "Fatih Terim, Galatasaray başkanı olabilir ancak şu anda Galatasaray'ın bir başkanı var. Mustafa Cengiz umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur. Fatih Terim bir efsandir. Fatih Terim eğer isterse bir gün başkan olabilir. Ergin Ataman da 10 sene sonra başkan olmak istediğini açıkladı. Eski sporcularımız arasında başkanlığa en yakın isim Fatih Terim" dedi.

Fatih Terim'e teknik olarak ihtiyacımız var!

Cem Kınay, Fatih Terim'i başkan olarak görmek istediğini ancak ona şu anda teknik olarak ihtiyaçları olduğunu söyledi. Kınay, "Fatih Terim'e şu anda teknik olarak ihtiyacımız var. Galatasaray'ın önünde çözmesi gereken bir sürü konu var. Bu konuların finansal olarak çözlülmesi lazım. Bu sorunları çözmek için sportif olarak başarılı olmalıyız ve Şanpiyonlar Ligi'ne gitmeliyiz. Fatih Terim'e şu anda teknik olara ihtiyacımız var. Fatih Terim'i başkan olarak görmek isterim. Efsane isimler başkan olup diğer kulüplere de örnek olmalı. Galatasaray Lisesi'ndeki isimler de diğer herkes gibi Fatih Terim'in başkan olmasını isterler" şeklinde konuştu.

"Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan..."

Cem Kınay son olarak Galatasaray'ın tranfer çalışmaları hakkında konuştu. Kınay, "Galatasaray 3-4 tane Türk oyuncu alacak. Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan'ın Galatasaray'a geleceğini düşünüyorum. Şu anda görüşmeler devam ediyor. Türk oyunculara yönelmek doğru bir karar" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler