"Fatih Terim benden memnun."

03.05.2020 - 17:02 | Son Güncellenme: 03.05.2020 - 17:17

"Fatih Terim benden memnun."

Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan Jimmy Durmaz takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara değinirken, teknik direktör Fatih Terim'den de bahsetti.

Galatasaray'dan ayrılacağı ve ülkesi İsveç'e döneceği yönündeki iddialar hakkında konuşan Jimmy Durmaz, "Galatasaray'da gerçekten iyi oyuncularla rekabet etmem, Avrupa'da birkaç yıl daha iyi bir seviyede kalacağımı düşündürüyor. Eve dönmenin önemli olduğunu hissedene kadar bu dünyanın içinde kalmak istiyorum." ifadesini kullandı.

Teknik direktör Fatih Terim ile son olarak Ocak ayında bir görüşme yapan 31 yaşındaki oyuncu, "Fatih Terim katkılarımdan memnun ancak takım çok iyi gittiği için süre almam zor oldu. Devam etmemi istiyor. Fatih Terim ile çalışmak gerçekten harika." dedi.

Koronavirüs nedeniyle futboldaki tüm aktörlerin etkileneeğini vurgulayan İsveçli Jimmy Durmaz, "Futboldaki herkes farklı açılardan etkilenecek. Ne zaman futbola geri döneceğimizi göreceğiz. Ben endişeli değilim." diye görüş bildirdi.

Galatasaraylı oyuncu son olarak takımda iki yıl daha sözleşmesi olduğunu ve ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyleyerek, "Sözleşmemin bitimesine iki yıl var ve aklımda iki yıl devam etmekten başka bir şey yok." diye konuştu.

Jimmy Durmaz'ın Galatasaray'daki performansı

Sezon başında geldiği Galatasaray'da 11 resmi maça çıkan ve toplam 428 dakika şans bulan Jimmy Durmaz 1 asist yaptı.

Jimmy, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için bildirdiği listede yer almamıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler