Galatasaray'da 3 Futbolcudan Takım Bulmaları İstendi

28.12.2021 - 10:44 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 11:08

İlk yarıyı zirvenin uzağında bitiren Galatasaray’da gözler devre arası transferine çevrildi. Sarı kırmızılı takımda 3 futbolcudan kulüp bulmaları istendi.

Galatasaray'da 3 Futbolcudan Takım Bulmaları İstendi

İlk yarıyı 27 puanla 10. sırada bitiren Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Takımdan kimlerin gönderileceği merak ediliyordu. Fatih Terim'in biletlerini kestiği oyuncular netleşti.

Sarı kırmızılı takımın teknik patronu Fatim Terim ve teknik ekibi yabancı kontenjanı nedeniyle bazı oyuncularla yolları ayırma kararı aldı.

Transfer için yabancı kontenjanı boşaltılacak

Ara transfer döneminde orta saha, kanat ve forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray, dolu olan yabancı kontenjanını boşaltmak zorunda.

İlgini Çekebilir
Süper Lig’de ilk devre tarihi farkla bitti! İşte puan durumu...
Habere Git

Gustavo Assunçao'nun sözleşmesi feshedilecek

Sabah'ın haberine göre; Sarı kırmızılıların sezon başında son anda kiralık olarak kadrosuna kattığı 21 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi feshedilecek. Brezilyalı futbolcu yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sadece 2 maçta forma giydi.

Luyindama da gözden çıkarıldı

Christian Luyindama'nın sözleşmesini uzatan Galatasaray, yıldız stoperi Belçika'ya göndermeyi planlıyor. Luyindama'nın kiralık sözleşmesine satın alma opsiyonu da koyulacak.

Antwerp istiyor

Antwerp başta olmak üzere talipleri olan 27 yaşındaki oyuncu için G.Saray zorunlu satın alma opsiyonu isterken, Belçika takımları ise buna şimdilik yanaşmıyor. Nelsson-Marcao ikilisinin ikinci yarıda alternatifi de Alpaslan Öztürk olacak.

Gidecek 3. yabancı DeAndre Yedlin

Galatasaray'da devre arasında gönderilecek yabancı futbolculardan biri de ABD'li sağ bek  DeAndre Yedlin oldu. Sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalanan 27 yaşındaki futbolcu beklenen performansı sergileyemedi. Yedlin'den kendisine takım bulması istendi.

 

Senin için hazırladığımız haberler