Mehmet Demirkol'dan "Fatih Terim Fonu" tepkisi! "Merkezinde olmayı sever"

Orhan Gülek
01.12.2023 - 08:31 | Son Güncellenme: 01.12.2023 - 08:40

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Mirgün Cabas'ın Youtube kanalına konuk oldu ve "Fatih Terim Fonu" davası hakkında çarpıcı yorumlarda yaptı. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol'dan "Fatih Terim Fonu" tepkisi! "Merkezinde olmayı sever"

AJANSSPOR - HABER

Mehmet Demirkol, Mirgün Cabas'ın Youtube kanalında 'Şunu Bana Bir Anlat' isimli programına konuk oldu. Demirkol, Fatih Terim'in neden bu kadar suskun kalmasıyla ve stresli olup olmamasıyla ilgili soruya "Fatih hoca konuşulmayı sever. Vereceği sert cevabı bekliyordur bence ve stresli olduğunu düşünmüyorum" yanıtını verdi.

"Türkiye'de futbolcular vergi ödemezler"

Türkiye'de futbolcuların ayrıcalıklı ve dokunulmaz olduğunu söyleyen ünlü yorumcu, "Türkiye'de futbolcular vergi ödemezler. Zor bir yoldan gelirler ve dokunulmaz olurlar. Yabancı futbolcuların vergisini kulüpler öder. Sorumlulukları yoktur ve çok yol açılır önlerinde. Futbolcular böyledir hep" dedi.

"Futbolcular gerizekalı değil"

Seçil Erzan'ın 29 kişiyi dolandırdığı dava hakkında yorumlarda bulunan Mehmet Demirkol, "Afedersin ama bu futbolcular gerizekalı değil. Bankaya gidiyorsun, 3 milyon euroyu çekiyorsun sonra yanındaki adama veriyorsun. Kağıt bile almıyorsun. Bu adam bunu niye yapar? Çünkü daha önce kazanmıştır bu parayı" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı!
Habere Git

"Olay Emre Belözoğlu'ndan patlıyor"

Olayın Emre Belözoğlu'nun "Fatih Terim Fonu" kapsamında para verdiğini ve dekontu almadığı için bankaya gittikten sonra olayın asıl patlak verdiğini vurgulayan yorumcu, "Olay Emre Belözoğlu'ndan patlıyor asıl. Çünkü dekontu almıyor ve bankaya gidiyor iş orada patlıyor. Herkes akılsız, Emre Belözoğlu'mu akıllı? Çünkü Emre kadını tanımıyor." açıklamasını yaptı.

"Birileri de bir şeyler almış"

"Fatih Terim Fonu" kapsamında 9-10 milyon Euro'luk bir açık olduğunu söyleyen Demirkol, "Toplanan para 53-54 milyon Euro, 44 milyon Euro dağıtılmış. Birileri bir şeyler almış. En son Emre Belözoğlu yatırmış parayı, Semih Kaya'da almış kendi parasını." diye konuştu.

"Bu aslında yasalara aykırı"

İnsanların 'Fatih Terim işin içinde mi?' şeklinde düşünmesiyle ilişkili gelen soruya cevap veren ünlü yorumcu, "Belki şu mümkündür, Volkan Bahçekapılı ve Nur Erkasap bir işin içindeyse ve daha öncede bilinen Bahçeşehir'de şube müdürlüğü yapmış ve Florya'da 11 sene şube müdürlüğü yapmış ki bu aslında yasalara aykırı. 5 yıl da bir değişmen gerekir. Sonra büyük şubeye alınmış Seçil Erzan, ve Erzan için 'Kızım gibi' diyen Fatih Terim için, insanlar 'Fatih Terim işin içinde' diye düşünebilir" cevabını verdi.

"Hep kayıt dışı ve hep vergisiz yaşadılar"

Türkiye'de futbolcuların vergiden muaf olduğunu ve vergi ödemediklerini söyleyen 53 yaşındaki spor yorumcusu, "Futbolcular hep böyle yetişti. Hep kayıt dışı ve hep vergisiz yaşadılar. Biz yaptık bunu ülkece." ifadelerini kullandı.

"Masada dünyanın parası var ve başında kimse beklemiyor"

Mirgün Cabas Youtube kanalında açıklamalarda bulunan ünlü isim, açıklamalarında şu sözleri sarf etti: "Türk futbolu nasıl bir şey biliyor musun? Masada dünyanın parası var ve başında kimse beklemiyor. Alan gidiyor, alan gidiyor."

"Bu işlerin merzinde olmasını da sever"

Teknik Direktör Fatih Terim'e futbolcuların neden ulaşmaması hakkında soruya cevap veren Mehmet Demirkol, "Fatih Terim'in çok iyi bir çekimi var. Çevresi çok fazladır. Fatih Terim'in müthiş bir egosu var. Bu tarz işlerin merkezinde olmasını da sever" şeklinde konuştu.

"Cumhurbaşkanı'na gidilir"

Seçil Erzan davasının Cumhurbaşkanı'na gideceğini ve geçmişte de bir teknik direktörün de öyle göreve geldiğini söyleyen yorumcu, "Bu konuda Cumhurbaşkanı'na gidilir bizde. Teknik direktörde seçilir ve seçildi de daha önce. Ya Federasyon başkanı seçilemiyor bu ülkede. Seçim yapılmıyor, Federasyon başkanı kim bilmiyoruz bir anda ortaya çıktı." dedi.

"Kimse vergiden bahsetmiyor ve kimsenin umurunda değil"

Demirkol, Türkiye'de kimsenin vergiler hakkında konuşmadığını ve kuralların da işlenmediğini söylerken, "Kimse vergiden bahsetmiyor ve kimsenin umurunda değil. Kimse vergi vermiyor. Türkiye'de kurallar işlenmiyor. Örneğin, motorcular kaldırımdan gidiyor ve ters yönden de geçebiliyor. Bu davada ayrı ayrı devam eden 4-5 tane dava görebiliriz. Hatta program yayınlandığında yepyeni bilgiler çıkmış olabilir. Belki dava kapanır, birileri birilerinden özür dileyebilir. Daha çok başındayız." şeklinde sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler