Fatih Terim derbide çıldırdı! Kartın ardından sözleri ortaya çıktı

22.11.2021 - 08:13 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 08:19

Fenerbahçe derbisinde uzatmada kırmızı kartla saha dışında Fatih Terim'in hakeme sarf ettiği sözler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fatih Terim derbide çıldırdı! Kartın ardından sözleri ortaya çıktı

UZATMADA GELEN GALİBİYET 

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, son yılların en gergin maçına sahne oldu. Sarı-kırmızılı takım, taraftarının tribünleri hınca hınç doldurduğu dev karşılaşmada uzatma dakikalarında yediği golle yıkıldı.

KEREM'İN GOLÜNDE ÇOK SEVİNDİ 

Maça iyi bir başlangıç yapan sarı-kırmızılılar, kendi sahalarında ve taraftarının önünde öne geçince, Terim büyük bir sevinç yaşadı. Yanına kadar gelen Kerem Aktürkoğlu'nu gol için kutlayan Fatih Hoca, kafasına yumruk vurur gibi yapıp, ona olan sevgisini bu şekilde gösterdi.

KENDİNİ KARŞILAŞMANIN HEYECANINA KAPTIRDI 

Ancak Mesut Özil'in 31. dakikadaki golü sonrasında deneyimli teknik adamı endişe bastı. Özellikle savunmadaki sıkıntı nedeniyle yardımcılarıyla dertleşen ve yanlışları anlatan sarı-kırmızılıların teknik patronu, ilk yarının uzatma dakikalarında kendini karşılaşmanın heyecanına kaptırdı.

48. DAKİKADA SARI KART GÖRDÜ 

48. dakikada, saha dışına doğru yol alan topa vuran Fatih Terim, sarı kartla cezalandırıldı. Sarı-kırmızılı takımın hocası teknik direktörlere ayrılan alanı ihlal etti.

'BENİ Mİ ATACAKSIN!' 

Milliyet'in haberine göre; Çizgiyi ihlal ettiğini söyleyen Halil Umut Meler'e Fatih Terim de 'Bir daha yaparım ne yapacaksın beni mi atacaksın!' cevabını verdi.

TÜM RİSKLERİ ALDI 

Takımının ikinci yarıdaki futbolundan pek de hoşnut olmayan Terim, Fenerbahçe'nin Tisserand'ın atılmasının ardından tüm riskleri aldı. İki gol umudu Diagne ve Mostafa Mohamed oyuna girdi.

TERİM GOLDEN SONRA ÇİLEDEN ÇIKTI 

Sarı-kırmızılılar sahada ofans ağırlıklı bir takımla hücum ederken, Fenerbahçe kontrataktan Crespo ile golü bulunca Terim çileden çıktı.

İKİNCİ SARI VE KIRMIZI KART 

Bundan sonra saha çizgisi üzerinden itirazlarını devam ettiren tecrübeli teknik adam, ikinci sarıyla birlikte kırmızı gördü. 68 yaşındaki hoca kırmızı kart gördükten sonra hakem Halil Umut Meler'e büyük tepki gösterdi.

RAPORLARA GÖRE CEZA ALACAK 

Atılmaya sinirlenen Terim'in hakeme yönelik neler konuştuğu, hakem ve temsilci raporlarının ardından ortaya çıkacak. Bunların ışığı altında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilebilecek olan Terim, raporlara göre ceza alacak.

Senin için hazırladığımız haberler