Fatih Terim ekibiyle buluştu! Arda Turan'da geldi

Feride Kara
20.02.2022 - 23:48 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 08:42

Galatasaray eski teknik direktörü Fatih Terim sarı kırmızılılardan ayrılmasının ardından ilk kez medyada görüldü. Terim ekibiyle buluşurken Arda Turan'da geldi

Fatih Terim ekibiyle buluştu! Arda Turan'da geldi

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim, sarı-kırmızılılardaki 4. teknik direktörlük döneminde üst üste gelen başarısız sonuçların görevinden ayrılmıştı. 

Göztepe maçı kadrosuna alınmayan Arda Turan'da gecede yer aldı

10 Ocak tarihinde Galatasaray ile yollarını ayıran Fatih Terim o tarihten beri medyada yer almamıştı. Terim ekibinde beraber çalıştığı Necati Ateş, Mert Çetin, Şükrü Hanedar gibi isimlerle bir araya geldi. Ayrıca Galatasaray' yeniden dönmesinde büyük pay sahibi Terim olan Arda Turan'da geceye katıldı. Yarın Galatasaray'ın oynayacağı Göztepe maçı için kadroya alınmayan Arda Turan Fatih Terim ile çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı.

"Galatasaray'daki ilk imzam ve son imzam..."

Fatih Terim, Galatasaray'da yaşanan ayrılık sonrası sosyal medya hesabından "Galatasaray'daki ilk imzam ve son imzam..." paylaşımını yapmış ve sarı-kırmızılılara teknik direktör olarak bir daha dönmeyeceğinin sinyalini vermişti.

20 kupa kazandı

Sarı-kırmızılı ekibin başında toplam 20 kupa sevinci yaşayan Fatih Terim yönetiminde Galatasaray, UEFA Kupası'nı kaldırarak Avrupa'da en önemli başarısını elde ederken, 8 lig, 3 TSYD Kupası, 3 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 kez de Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.
 

Senin için hazırladığımız haberler