Fatih Terim, Fulya Terim ve Arda Turan aynı maçta buluştu!

14.03.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 17:06

Galatasaray haberleri… Sarı kırmızılı takımda puan kayıpları ve Belhanda kriziyle oluşan kara bulutlar Kayserispor galibiyetiyle dağıldı. Teknik direktör Fatih Terim, eşi ve kaptan Arda bugün Florya’da hep beraber U19 maçını izledi. İşte detaylar…

Fatih Terim, Fulya Terim ve Arda Turan aynı maçta buluştu!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 30. haftasında Kayserispor’u deplasmanda 3-0 yenen Galatasaray bu sonuçla yara sardı. Florya’da Ankaragücü yenilgisi ve Sivasspor beraberliğinin ardından Younes Belhanda kriziyle kaynayan sular durulmuş görünüyor.

Nitekim Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, eşi Fulya Terim ve kaptan Arda Turan, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray U19 takımı ile Kayserispor U19 takımı arasındaki Gelişim Ligi maçını takip etti.

Florya'da aile havası

Sarı kırmızılılar böylece teknik direktöründen kaptanına, A Takımı’ndan U19 ekibindeki gençlere kadar yeniden kenetlenerek aile tablosu sergiledi. 

Kayseri maçından önce 'uçaklı' mesaj vermişti

Fatih Terim de Kayserispor maçından önce camiaya verdiği mesajda, “Uçak sallanmaya başlandığı an hemen hostese bakarsınız, surat ifadesi nedir diye. Onun için pilotu göremediğiniz için, yoksa pilota bakarsınız. Ben sanki kabin amiri gibi ve herkesin suratında ne ifade ettiği çok önemli bir insanım takımım içinde, taraftar içinde eve camia içinde. Benim sinerjim hiçbir zaman düşmez. Krizler, kaoslar olur ama yönetilir. Hiç kimse merak etmesin uçağın sallanmasındaki yüzü herkes görecektir” diyerek zor günleri atlatacaklarına işaret etmişti.

Terim’in bugün eşi ve kaptanıyla beraber verdiği bu görüntü de dünkü mesajını destekledi. 

Galatasaray U19 takımı Kayserispor'u 3-2 yendi

Öte yandan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre ertelenen U19 Gelişim Ligi bu hafta start aldı. Florya’daki maçta Galatasaray, Kayserispor’u 3-2 mağlup etti.

Senin için hazırladığımız haberler