Fatih Terim hata istemiyor!

08.05.2018 - 08:42 | Son Güncellenme: 08.05.2018 - 08:45

Son 2 haftada 4 puanla şampiyon olma şansı bulunan Galatasaray’da, Fatih Terim işi şansa bırakmıyor. Terim, takımının Evkur Yeni Malatyaspor ve özellikle de Göztepe deplasmanında sıfır hatayla oynaması için ekstra analizler yaparken, önemli değişikliklere hazırlanıyor.

Ligde bitime 180 dakika kala Galatasaray camiası şampiyonluk için geri sayımda, Fatih Terim ise kesinlikle işi şansa bırakmadan hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı ekip, 2 haftada 4 puan elde etmesi halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Ancak Terim, 2- 1 kazanılan Akhisar Belediyespordeplasmanında son 45 dakikada yaşadığı sıkıntıyı aklından çıkaramıyor. Bu hafta taraftarın da desteğiyle Evkur Yeni Malatyaspor'u kayıpsız geçmek üzere planlarını yapan Terim, son hafta Göztepe deplasmanında yaşanması muhtemel sorunları gözden geçiriyor.


Uçakta ikinci yarıyı izledi 


Terim, önceki gece İstanbul dönüşünde uçakta Akhisar maçının ikinci yarısını tekrar izledi. Verilen pozisyonlar, kaçırılan goller, motivasyon kaybı ve oyun gücünün düşmesi, tecrübeli hocanın aklında ciddi soru işaretlerini oluşmasına yol açtı. Terim bu nedenle kalan her iki maç için de ekibiyle beraber ekstra analizler yapacak.


Oyun sistemini değiştirebilir


Fatih hoca özellikle de Sofiane Feghouli’nin kart cezası nedeniyle oyun düzeninde değişiklik yapmayı düşünüyor. Sağ kanada Sinan Gümüş’ün geçmesi, Eren Derdiyok ve Bafetimbi Gomis’in beraber oynaması, Mariano’nun dönmesi halinde Martin Linnes’in öne geçmesi, Selçuk İnan'ın tekrar kulübeye çekilmesi gibi birçok detay, Terim’in gündeminde yer alıyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler