Fatih Terim için kampanya!

26.07.2017 - 17:50 | Son Güncellenme: 26.07.2017 - 17:50

Fatih Terim milli takımı bıraktı, Galatasaraylı taraftarlar Terim için kampanya başlattı.

Fatih Terim'in milli takımı bırakması Türk spor kamuoyunda şok etkisi bıraktı. Son zamanlarda yaşadığı olaylar ve kendisine gelen yoğun eleştirilerden bunaldığı ve istifa edeceği konuşulsa da kimse bu kadar ani bir kararı beklemiyordu.

Galatasaraylı taraftarlar ise takımın kötü gidişinden yönetimi sorumlu tutarak Fatih Terim ya da onun ayarında bir hoca istediklerini uzun zamandır sosyal medyada dile getiriyordu. Terim'in istifası sonrası taraftarlar Igor Tudor'un gönderilip yerine efsane hocalarının getirilmesi için adeta kampanya başlattı.

Fatih Terim anlaştı iddiası!

Galatasaray'ın, Östersunds'a elenerek 2017-18 sezonu için Avrupa macerasına nokta koyması sonrası yönetimin Fatih Terim'le görüştüğü iddia ediliyor. Milli takım hocasının yaşadığı sıkıntılı günlerde istifa edeceği duyumunu alan sarı-kırmızılı yönetimin Terim'le temas kurarak Galatasaray'a davet ettiği, başarılı hocanın da kabul ettiği iddia ediliyor. Yaşanan son gelişmelerden sonra istifa ettiği ve Galatasaray'a göneceği gelen haberler arasında.

Igor Tudor'un koltuğu sallanıyor

Avrupa kupalarından elenen Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un sallanan koltuğu yıkılma aşamasına gelmişti. Yönetimin sürekli "arkasındayız" mesajlarının da arkasında Fatih Terim'in durumunun belirsizli olduğu belirtiliyordu. İstifa sonrası zaten fazla bir tazminat sorunu da olmayan genç hocanın gönderilmesi için herhangi bir sorunun kalmadığıı konuşuluyor.

(Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler