Fatih Terim iddialı konuştu: "Yakında göreceksiniz"

16.09.2024 - 11:15 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 11:29

Eski Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Benfica'ya transfer olan eski öğrencisi Kerem Aktürkoğlu hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Fatih Terim iddialı konuştu: "Yakında göreceksiniz"

AJANSSPOR - HABER

Fatih Terim, Galatasaray'dan, Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan milli futbolcu ve eski öğrencisi Kerem Aktürkoğlu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Onun gibisi çok az"

Portekiz basınından O Jogo'ya konuşan Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu hakkında şunları söyledi: "'Kerem tüm antrenörlerin sahip olmak isteyeceği türden bir oyuncu. Oyunların kilidini açacak kadar yetenekli ve duran toplarda çok etkili. Onun gibisi çok az."

"Galatasaray'da 4 yıl oynadı ama..."

"Galatasaray'da 4 yıl oynadı ama kendini bundan çok daha fazla geliştirdi. Farklı tipte bir oyuncuya dönüştü. Tüm zor anlarda inisiyatif aldı, Galatasaray taraftarı onu birçok maçın sonunda hep tribüne çağırarak alkışladı."

"Bunu yakında göreceksiniz"

Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa'nın en iyilerinden biri olacağını da iddia eden Fatih Terim, "Kerem'in Benfica'ya transfer olması benim için asla sürpriz değil çünkü kendisi Avrupa'nın en iyi kanat oyuncularından biri. Bunu yakında hepiniz göreceksiniz" şeklinde konuştu.

"Benfica çok özel bir oyuncu transfer etti"

Milli futbolcunun liderlik özelliklerinin altını çizen Terim, "Kerem bir lider, kaptandı. Takımın en gençlerinin her zaman yardıma başvurduğu biriydi, her zor anda inisiyatif alırdı. Tüm bunları sahada yaptıklarıyla da yönetmeyi biliyordu. Benfica çok özel bir oyuncu transfer etti" dedi.

Galatasaray karnesi

Galatasaray kariyerinde 179 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 46 kez ağları havalandırırken 42 kez de gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler