Fatih Terim, GSYİAD'ın İftar Davetine Katıldı! Dursun Özbek, Okan Buruk...

Ali Bozkurt
29.03.2023 - 20:54 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 22:00

Süper Lig ekibi Galatasaray, bugün GSYİAD'ın daveti üzerine iftar yaptı. Katılanlar arasında Fatih Terim, Okan Buruk ve Erden Timur gibi isimler yer aldı. Detaylar...

Fatih Terim, GSYİAD'ın İftar Davetine Katıldı! Dursun Özbek, Okan Buruk...

AJANSSPOR HABER

GSYİAD'ın iftar davetine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Erden Timur, Metin Öztürk ve Fatih Terim gibi isimler katıldı. Terim, eski dostlarıyla iftar öncesinde özlem giderirken iftar yemeğinde ise Galatasaray yönetimi ve Okan Buruk ile aynı masada yer aldı. Detaylar...

İftar davetinde buluştular

1905 Galatasaraylı Yönetici Ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından Galatasaraylılara özel yemek düzenlendi. Yemeğe katılan Galatasaray camiası arasında Fatih Terim, sosyal medyada gündem oldu. Terim'in uzun süredir gözükmemesiyle birlikte taraftarlar teknik direktör Okan Buruk ile yan yana fotoğraflarını paylaşmaya başladılar.

Dursun Özbek ile ayakta sohbet

Fatih Terim ile Dursun Özbek, iftar yemeğinden önce birlikte uzun süre sohbet ettiler. Özlem gideren ikili, daha sonra Başkan yardımcısı Metin Öztürk'ün katılımıyla sohbetlerine devam ettiler. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, yeni Drogba'nın peşinde!
Habere Git

Yemeğe Buruk'ta katıldı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, verilen iftara katılanlar arasındaydı. Eski hocası Fatih Terim ile uzun süre sohbet eden Buruk, daha sonra Metin Öztürk, Dursun Özbek, Erden Timur ve Fatih Terim'in olduğu masada iftarlarını açtılar. 

Taraftar mutlu oldu

Galatasaray'da taraftarlar birlik ve beraberlik adı altında yorumladığı buluşmayı sosyal medyada gündeme getirdiler. Taraftarlar, Fatih Terim'in de davet edilmesini mutlulukla karşıladılar.

''Lige sataşanlar var''

İftarda açıklamalar yapan Özbek, "Lig devam ediyor. Lige sataşanlar var. Formatını değiştirmeye çalışanlar var. Onlar için söyleyecek fazla bir şey yok." ifadeleri kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler