Fatih Terim inanıyor! 'Mayıslar bizim'

Salim Manav
06.04.2021 - 11:29 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 11:41

Son dakika Galatasaray haberleri... Süper Lig'de Atakaş Hatayspor mağlubiyetinin ardından son 5 maçta 11 puan kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, oyuncularına inandığını, onların da antrenmanlara inançlı şekilde gelmeleri gerektiğini 'Mayıslar bizimdir' sloganıyla hatırlattı. Detaylar haberimizde...

Fatih Terim inanıyor! 'Mayıslar bizim'

Burhan CAN TERZİ -AJANSSPOR

Süper Lig'de son 5 maçında 11 puan kaybeden Galatasaray'da cumartesi akşamından bu yana gri bir ortam var. Ankaragücü maçıyla başlayan olumsuz periyotta, Çaykur Rizespor ve son olarak Hatayspor'a mağlup olarak Cimbom, Sivas ile berabere kalırken, sadece Kayserispor karşısında galip gelmişti. Hatay deplasmanında sansasyonel bir mağlubiyet alan sarı-kırmızılı camiada o akşam şampiyonluğa olan inanç bir hayli sarsılmıştı.

Fark açılmadı

Fenerbahçe'nin galip gelmesiyle sıralamada da bir basamak gerileyen Galatasaray için olumsuz hava yoğunlaşsa da Fatih Terim ve öğrencileri bu akşamki antrenmanı bir milat olarak görüyor. Her ne ne kadar Fenerbahçe'nin ikinci basamağa yerleşse de Kasımpaşa'nın lider Beşiktaş'ı mağlup etmesi Galatasaray ile siyah-beyazlılar arasındaki puan farkının maksimum seviyeye ulaşmasını engelledi.

8'de 8 yapan takımı görmek istiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, pazar günkü antrenmandan sonra oyuncularına bir gün izin vermişti. Salı günü bambaşka bir takım görmek istediğini söyleyen tecrübeli teknik adam, 'Mayıslar bizim' sloganını hatırlatarak oyuncularına 8'de 8 yapanın da bu takım olduğunu hatırlattı ve öğrencilerine antrenmana inançlı bir şekilde gelmelerini bildirdi.

Savunma geri dönüyor

Bay zamanı hafta içine denk gelen Galatasaray bir yandan rakiplerinin karşılaşmalarını takip edecek bir yandan da gün gün Karagümrük maçının hazırlıklarını yapacak. Hatay deplasmanında savunmanın 4'te 3'ünden yoksun olan Cimbom'da Marcao, Luyindama ve Yedlin'in cezası bitti. 3 oyuncu da Karagümrük karşısında görev yapabilecek.

Falcao formayı istiyor

Galatasaray'da Radamel Falcao, ilk 11'deki yerini almak ve son süreçte şampiyonluk yarışının aktörlerinden biri olmak istiyor. Hatayspor deplasmanında ikinci yarıda oyuna dahil olan Kolombiyalı yıldız, Cimbom adına en tehlikeli isim olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler