Fatih Terim işaret etti, 'Ocak' yandı!

02.03.2020 - 11:43 | Son Güncellenme: 02.03.2020 - 08:50

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, takımın toparlanması adına mesajlar vermiş ve sürekli olarak Ocak ayını işaret etmişti. Sarı-kırmızılıların yükselişi Ocak ayında başladı...

Fatih Terim işaret etti, 'Ocak' yandı!

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligin ikinci yarısında adeta kükredi. Sarı-kırmızılılar, Ocak ayından itibaren büyük bir çıkış yakaladı. Teknik direktör Fatih Terim’in, Ocak ayı için söylediği sözler de yeniden gündeme geldi.

Fatih Terim, sürekli Ocak ayına vurgu yapmıştı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılar puan olarak gerideyken sürekli Ocak ayına vurgu yapmıştı.

Fatih Terim: ”Terim’in takımına benzemiyor”

Terim, ”Takım halinde de, bireysel bazda da bu takım Fatih Terim'in takımına benzemiyor. Benim de sıkıntım ondan. Ocak ayına kadar bu sıkıntıyı çekeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray devre arasında kimleri transfer etmişti?

Devre arası dönemde Galatasaray, Marcelo Saracchi, Henry Onyekuru ve Jesse Sekidika gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

Fatih Terim, yeni transferlerden memnun

Deneyimli teknik adam, yeni transferlerin takıma olan katkısından memnun. Terim, Onyekuru’dan yüksek verim alırken, Saracchi grafiğini yükseltmeye çalışıyor. Sekidika ise şimdilik 11 planında yok.

Galatasaray son 7 maçını kazandı

Ligin ikinci yarısına 2-1’lik Denizlispor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, bu süreçte Konyaspor’u 3-1, Kayserispor’u 4-1, Kasımpaşa’yı 3-0, Yeni Malatyaspor’u 1-0, Fenerbahçe’yi 3-1 yenmişti. Aslan, son maçta Gençlerbirliği’ni 3-0 geçti. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler