Hayrettin Demirbaş: "Fatih Terim, Marcao İçin Kendini Feda Etti"

İsa Kethüda
29.12.2021 - 20:09 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 20:13

Galatasaray ve milli takımın kalesini 10 yıl boyunca koruyan ve her iki takımda kaptanlık yapan Hayrettin Demirbaş önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

AJANSSPOR-HABER

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Demirbaş, ''Trabzonspor'un transfer ettiği Kouasi inanılmaz bir oyuncu. Ben onu Hajduk Split'te oynarken 3-4 kez izledim. Çok iyi bir transfer yaptılar'' dedi. 

İlgini Çekebilir
Vargas, Espanyol'a dönüyor mu?
Habere Git

Yunus Akgün, Morutan'dan daha iyi

Hayrettin Demirbaş, 'Morutan, Cicaldaou bunlar olgun topçular değil. Bizim dönemimizde Falcao ve Stumph gibi olgun oyuncular vardı ve harika işler yaptık. Morutan, Yunus Akgün'den daha iyi bir futbolcu mu? Yunus bu takımda banko oynardı'' şeklinde konuştu. 

Fatih Terim, Marcao için kendini feda etti

Galatasaray'daki durumu değerlendiren Demirbaş, ''Ben Fatih Terim yüzünden Galatasaray'dan ayrıldım; boş mukaveleye imza attığım hâlde. Ben ayrıldım; takım içinde 3-4 grup oluştu. Ertesi sene Adnan Polat 'neredesin dön' dedi.


Marcao iç sahada bir maçta rakibe sert girdi, kırmızı kart görecekti, Fatih hoca o noktaya şiddetle giderek dikkâti üzerine çekti, Marcao'yu kırmızı karttan kurtardı, ama kendini feda etti, ceza aldı. Ben Fatih hocanın Galatasaraylılığını biliyorum; ama bu kez takım içi dengeleri bozdu'' dedi. 

Juventus beni istedi

Hayrettin Demirbaş, ''Galatasaray'dayken Juventus beni istedi. Direkt Adnan Polat'ı aradılar. Adnan ağabey o dönem futbol şube sorumlusuydu. Bana 'Juventus seni çok istedi, biz vermedik' dedi'' şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler