Fatih Terim önce kavgayı ayırdı sonra röportaj verdi!

Furkan Sönmez
14.04.2024 - 20:40 | Son Güncellenme: 14.04.2024 - 20:54

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Turu'nda Panathinaikos, Lamia'yı 3-1 mağlup etti ve maç sonunda gerginlik çıktı. Fatih Terim, çıkan gerginliği yatıştırdı. Detaylar.

Fatih Terim önce kavgayı ayırdı sonra röportaj verdi!

AJANSSPOR HABER

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Turu'nun 5. haftasında Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos evinde Lamia'yı konuk etti. Terim'in öğrencileri karşılaşmadan 3-1'lik üstünlükle ayrıldı.

Maç sonunda gerginliğini Fatih Terim ayırdı

Panathinaikos maçı sonrası, Lamia Teknik Direktörü Vokolos ve Panathinaikos forveti Ioannidis arasında yaşanan gerginliği Fatih Terim yatıştırdı. Maç sonunda yaşanan gerginlikte Vokolos, Ioannidis'in ensesinden tuttu ve sözlü tartışma yaşandı. Ioannidis, Lamia Teknik Direktörü'nün elini itti daha sonra ise Fatih Terim, Vokolos'u uzaklaştırdı ve olayları yatıştıran isim oldu.

Gerginliği ayırdı röportaj verdi

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonu çıkan gerginliği yatıştırdıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Maçı değerlendiren Terim, şu ifadeleri kullandı: "Bugün play-off'taki Olympiakos, AEK ve Aris galibiyetlerine anlam katabilmek için önemli bir maçtı. Kazanarak bunu başardığımız için çok mutluyum. Ancak unutmamız gereken bir şey var. PAOK'a kaybettiğimizde nasıl şampiyonluktan kopmadıysak bugün de hedefimizi kazanmış değiliz."

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'li Panathinaikos ilki başardı!
Habere Git

"Bu dakikadan sonra en önemli maçımız..."

İzleyenlere güzel bir maç izlettiklerini ifade eden Fatih Terim, "Her maçı tek tek düşünüyoruz. Bu dakikadan sonra en önemli maçımız Pazar günkü Lamia maçı. Oyunun hiçbir bölümünde sıkıntı çekmedik. Gelenlerde iyi bir maç izledi. Lamia'nın bize karşı ayrı bir motivasyonu olacağını tahmin etmiştik çünkü play-off'ta galibiyetleri yoktu. Doğal olarak yenilmek istemeyeceklerdi. Normal sezondaki maçtan gerekli çıkarımları yaptığımızı düşünüyorum. O çıkarımlardan doğru sonucu çıkardığımız için çok mutluyum" dedi.

"Benim isyanım şu..."

Şampiyonluk Turu'nda oynadıkları 5 maçın 4'ünde yenik duruma düşmeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "Her maç 0-0 başlar. Dolayısıyla herkes için her maçta puan kaybıda mümkündür. Her maçta her şey olabilir. Benim isyanım şu, böyle maçlarda biz öne geçersek başka bir maç oynanacak ve ondan sonra başka bir sonuca gidebiliriz. Her galibiyet, her iyi oyun oyuncularımın güvenini yükseltiyor aksi durumda ise güvenlerini kırıyor ve 'Acaba' dedirtiyor. Biz zaten geçişlerde her rakibin bize sıkıntı yaratacağını biliyoruz. 7-8 oyuncuyla bir takımın beklemesi çok normal" açıklamasını yaptı.

"Çok iyi bir şey bu"

Lamia karşısında net bir oyun oynadıklarını ifade eden Fatih Terim, bir yandan da sakat oyuncuları hakkında açıklamalarda bulundu ve "Henüz istatistiklere bakmadım ama en az 10 pozisyonumuz var. Çok iyi bir şey bu, arkadaşlarım ikinci yarıda tek şutları olduğunu söyledi o da dışarıya gitmiş. Bugün topun bizde kalması ve 3. bölgede özellikle sabırlı oynamak bizim için çok önemliydi. Taraftarımız da hop oturup hop kalktı ve keyifli bir maç seyretti. Bugün sadece Bernard 4-5 gol atabilirdi. Aris maçının ardından, Djuricic ve Samet'in bazı şikayetleri vardı. Djuricic ve Samet son antrenmanda bizle çıkınca onları kadroya aldım. Mancini, antrenmanda aldığı darbeyle bileğinde sorun yaşadı. Son idmanda bizle olmasına rağmen onu korumak istedim. Sezonu kapatan iki stoperimizin yanında, bugün Samet'le Arao'yla başladık. Oyuncularım iyi çalışıyor, iyi konsantreler ve onlara ihtiyacım olduğuna, daha fazla süre vermek istediğimi de söyledim. Bizim de son durumumuz bu" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
160 bin kişinin izlediği maçta şampiyonluk için dev adım!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler