Fatih Terim onu çok istiyor

31.07.2020 - 19:23 | Son Güncellenme: 31.07.2020 - 19:25

Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray, Süper Lig'e son çıkan takım olan Karagümrük oyuncusuna kancayı taktı. Fatih Terim, genç orta saha oyuncusunu kadrosunda görmeyi çok istiyor. İşte Galatasaray'ın transfer listesine giren 23 yaşındaki Senegalli oyuncunun transferi hakkında tüm detaylar...

Fatih Terim onu çok istiyor

Özgür SANCAR - AJANSSPOR ÖZEL 

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm yoğunluğuyla sürüyor. Yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili kuralın bir sezon ötelenmesi nedeniyle sarı kırmızılılar yabancı oyuncu konusunda listesinin genişletmesini sağladı. Listenin başında tanıdık bir isim var.  

 

Süper Lig'in yeni takımı Fatih Karagümrük'ün Senegalli orta saha oyuncusu Alassane NdaoFatih Terim'in, bu sıralarda, transferini en çok istediği oyuncu.. 

 

Sarı kırmızılılar, izleme ekibinin tam not verdiği Ndao'nun transferi için girişimlere başladı; ancak transfer koşullarını sormakla birlikte, henüz teklif vermedi. Kesin olan tek şey Terim'in Senegalli oyuncuyu mutlak biçimde kadrosunda görmek isteği... 

 

Avrupa'nın 5 büyük liginden takımların da gündemine olan Ndao, bu sezon 3 gol attı, 6 tane gol pası verdi.  

Fenerbahçe'nin de radarında olan Alassane Ndao, yetiştirildiği futbol akademisi Dakar Sacre Coeur'un transfer bedeli konusunda sorun çıkarması nedeniyle sezonun ilk yarısında forma giyemedi.

Karagümrük, Ocak ayında sorunu çözdü ve Senegalli, 11'in değişmez ismi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler