Fatih Terim, Samet Akaydin'in ardından Süper Lig'den 2. transferini yapıyor

17.01.2024 - 10:36 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 12:07

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'den kiraladığı Samet Akaydin'in ardından Süper Lig'den tecrübeli eldiveni de transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

Fatih Terim, Samet Akaydin'in ardından Süper Lig'den 2. transferini yapıyor

Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçtikten sonra 3 lig maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Fatih Terim, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.

Fenerbahçe'den Samet Akaydin kiralandı

Bu doğrultuda ilk transferini Köln'den 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Dimitrios Limnios'u kadrosuna katarak yapan Terim, ikinci transferini ise Süper Lig'den yaptı. Panathinaikos, Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki milli stoperi Samet Akaydin'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Üçüncü transfer hedefi Ertaç Özbir

70 yaşındaki çalıştırıcının transferdeki yeni hedefi ise Süper Lig'in tecrübeli eldiveni oldu. Sabah'ın haberine göre; Terim, yeni takımına Adana Demirspor'un 34 yaşındaki kalecisi Ertaç Özbir'i transfer etmek için harekete geçti.

Kendisi, Ertaç Özbir'le görüştü

Panathinaikos'ta kaleci sıkıntısı olduğunu ifade ederek yönetimden Adana Demirspor'un file bekçisi Ertaç Özbir'in alınmasını isteyen Fatih Terim, tecrübeli kaleci ile de görüştü. Bir kalça sakatlığı bulunan Ertaç'ın, kısa sürede sahalara dönebilecek seviyede olduğu öğrenildi.

İki kulübün de görüşmesinin ardından, Adana Demirspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ertaç Özbir'in Yunanistan'ın yolunu tutacağı aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler