"Fatih Terim sözleşme imzalamadığım için beni oynatmadı"

19.09.2024 - 22:56 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 23:04

Eski Galatasaray ve Milli Takım futbolcusu Ümit Karan, teknik direktör Fatih Terim ile Galatasaray'da forma giydiği dönemde yaşadığı bir olayı anlattı. Detaylar...

"Fatih Terim sözleşme imzalamadığım için beni oynatmadı"

AJANSSPOR - HABER

Eski futbolcu Ümit Karan, SKY Spor YouTube kanalında Galatasaray'da forma giydiği dönemde teknik direktör Fatih Terim ile yaşadığı bir olayı anlattı.

"Fatih hoca beni oynatmama kararı aldı"

2002 yılında sözleşmesinin sona ermesine kısa bir süre kala Beşiktaş'ın kendisini istediğini ve Fatih Terim'in oynatmadığını kaydeden Ümit Karan, "Galatasaray'da 2002'de sözleşmem bitmek üzereyken Fatih hoca beni oynatmama kararı aldı. Ben de o ara Beşiktaş ile görüşüyorum. Sinan Engin ile görüşüyoruz Lucescu'da beni istiyor" dedi.

"Maça bir hafta kala imza atıyorum dedim"

Sözlerine devam eden Karan, Fenerbahçe maçında bir hafta kala Fatih Terim ile buzları nasıl erittiğini şu sözlerle açıkladı: "Fatih hoca da sözleşme imzalamadığım için beni oynatmıyor, böyle bir ambargo koydu. Fenerbahçe maçı da yaklaşıyor ve oynamak istiyorum o maçta. Maça bir hafta kala hocam imza atıyorum dedim ve öyle oynayabildim derbide."

Galatasaray'da 238 maç

2001 yılında Gençlerbirliği'nden Galatasaray'a 2.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Ümit Karan, Sarı-Kırmızılı formayla 238 maça çıktı.

98 gol

Forvet pozisyonunda forma giyen Karan, bu karşılaşmalarda 98 kez ağları havalandırırken 35 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler