"Fatih Terim, TFF Başkanlığı'nı düşünüyor"

18.11.2021 - 22:04 | Son Güncellenme: 18.11.2021 - 22:53

Galatasaray'da Fatih Terim'in eski yardımcısı olan Ümit Davala, tecrübeli teknik adamın ileride TFF Başkanı olmayı düşündüğünü anlattı. İşte detaylar...

"Fatih Terim, TFF Başkanlığı'nı düşünüyor"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da bu sezona kadar Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Ümit Davala, ünlü teknik adam hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Kariyerine Tivibu Spor'da yorumcu olarak devam eden Davala, GS TV'de bir programa katıldı. 

'Play-off çıkardılar yine şampiyon olduk'

Sarı-kırmızılıların eski futbolcusu, Fenerbahçe maçı öncesi derbilerde yaşadıklarını anlattı. Ümit Davala, "Beşiktaş'ı 6-0 yendiğimiz bir yıl vardı hatırlamıyorum. Altın yıllarımızdı onlar bizim. Fenerbahçe'yle çekişirken de şampiyon olmuştuk. Play-off diye bir şey çıkarmışlardı. Yine şampiyon olmuştuk. Sakin kalarak kupayı kaldırdık" dedi.

Hasan Şaş'ın derbi stresini anlattı

Bugün kendi dönemlerine göre derbilerin daha az stresli olduğunu ifade eden Davala, "Artık daha profesyonel bakılıyor bu maçlara. Hasan Şaş, bir Fenerbahçe derbisi öncesi stresten lavaboya gidip kusmuştu" diye konuştu.

'Fatih Hocayı başkan görmek isteriz'

Son olarak hem futbolcu hem de antrenör olarak birlikte çalıştığı Fatih Terim'e değinen Ümit Davala, "Fatih Hoca, Galatasaray için mücadele ediyor ama bana sorarsan Türk futbolunu yönetmesi lazım, sadece Galatasaray'ı değil. Türk futboluna federasyonda bir başkan olarak da düşünülmeli. Zaten düşünülüyor, kendisi de düşündü. İleride bu olabilir. Hocayı oralarda görmek isteriz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanlığı da konuşuldu

Türk futbolunun en deneyimli teknik adamları arasında yer alan ve Galatasaray'a 8 şampiyonluk kazandıran Fatih Terim'in adı, sarı-kırmızılı kulübün başkanlığı için de geçmişti. 68 yaşındaki çalıştırıcı, aynı zamanda Galatasaray'ın Divan Kurulu üyesi.

Senin için hazırladığımız haberler