Fatih Terim, transfer raporunu verdi

06.06.2018 - 09:43 | Son Güncellenme: 06.06.2018 - 12:43

Fatih Terim, transfer raporunu verdi
Yeni sezon için kolları sıvayan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetime sunduğu raporunda kadro derinliğini şart koştu. 
3 kulvarda birden yarışacak takımının başarılı olabilmesi için her mevkide en az 2 oyuncunun elinde bulunması gerektiğini düşünen İmparator’un, “Alternatifli kadroya ihtiyaç var. Rekabet olmazsa başarı da olmaz” dediği bildirildi.
Şu anda sağ bek dışındaki her mevkide sıkıntı olduğunu gören Terim’in, birkaç mevkide oynayabilecek ‘joker’ oyunculara yönelmeleri gerektiğini yönetime bildirdi.
KARAR BELİRLEYİCİ OLACAK Transfer için ön çalışmalara başlayan Mustafa Cengiz yönetimi, cuma günü açıklanması beklenen UEFA kararının ardından rotayı belirleyecek. 
Kadro kısıtlaması gelirse, birkaç mevkide forma giyebilen çok özellikle oyunculara ağırlık verilecek.
‘Sattığın kadar al’ yaptırımının uygulanması halinde ise Terim’in düşünmediği isimler gönderilecek ve kaynak yaratılıcak. Daha sonra da alternatifli kadro için imzalar atılacak.
YEDEK KALECİ: Türkiye Kupası maçlarında sorun yaşatmayacak deneyimli bir kaleci aranıyor. Serkan Kırıntılı’nın ismi geçiyor. 
STOPER: Gözden düşen Maicon satış listesinde. Denayer’in durumu belirsiz. Terim bu bölgeye en az 2 takviye istiyor. 
SOL BEK: Nagatomo için çalışılıyor. Kiralıktan dönen Carole alternatif görülüyor. Uğur Çifçi’nin adı geçiyor. 
ORTA SAHA: Oyunun akışını yönlendirecek bir isim isteniyor. Donk kalacak. Nuri Şahin iknaya çalışılıyor. 
SAĞ KANAT: Feghouli teklif gelirse satılacak. Terim, Sinan’a daha fazla şans verecek. Transfer için aklındaki isim ise Emre Mor. 
10 NUMARA: Terim, Belhanda’da ışık görmüyor. Çok yönlü bir oyuncu bakılıyor. A.Alanya’dan Emre Akbaba’nın adı geçiyor... 
SOL KANAT: Cazip teklifler gelen Rodrigues kalsa da Terim bu bölgeye mutlaka bir oyuncu takviyesi talep ediliyor. 
FORVET: Gomis’in yanına bir golcü daha alınması raporunu veren Terim, Fransız yıldızın yükünü hafifletmek istiyor. Araştırmalar devam ediyor.

(Habertürk)

Senin için hazırladığımız haberler