Fatih Terim ve Andrea Pirlo yan yana

Orhan Gülek
09.11.2022 - 00:19 | Son Güncellenme: 09.11.2022 - 00:37

Fatih Terim, İtalya Konsolosluğu’nun Türk-İtalyan buluşmasına konuşmacı olarak çağırıldı. Toplantıyı Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo da yerinde takip etti.

Fatih Terim ve Andrea Pirlo yan yana

AJANSSPOR - HABER

Efsane teknik direktör Fatih Terim, İtalya Konsolosluğu’nda Türk-İtalyan buluşmasına konuşmacı olarak çağırıldı. Konuşmayı Fatih Karagümrük'ün İtalyan teknik direktörü Andrea Pirlo ile Anadolu Efes'in İtalyan basketbolcusu Achille Polonara da takip etti.

"Fatih Terim kitap yazıyor"

Toplantıda kariyeri hakkında da konuşan Terim, kitap yazdığını da dile getirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TRT Spor spikeri Veli Yiğit "Fatih Terim kitap yazıyor. Belgeselde olmayan birçok şey kitapta olacak. Ayrıca müze açılışı olacak. Fatih Terim'in kazandığı kupalar ve birçok şey, üst düzey müze olacak." dedi.

"Fatih Terim çok şey anlattı"

Toplantıda keyifli bir konuşmanın gerçekleştiğini dile getiren Yiğit "Fatih Terim çok şey anlattı. Birebir çok uzun konuştuk. Keyfi çok yerinde. İnanılmaz iyi gördüm. Hem fiziksel, hem mental. Hoca da "aslan gibiyim" dedi. İzlenimlerimi paylaşayım. Fatih Terim en az 5-6 yıl daha teknik direktörlük yapar. Teklifler de var." ifadeleri kullandı.

Andrea Pirlo'dan Fatih Terim için şok yorum!

Sezon başında Fatih Karagümrük anlaşarak Türkiye'ye ayak basan ve imzayı atan Pirlo, futbolculuk yıllarında Fatih Terim'in öğrencisiydi. İtalyan çalıştırıcı, Fatih Terim'in Milan'ı çalıştırdığı dönemler için "Tercümanı nedeniyle başarılı olamadı" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler