Galatasaray Ve Başakşehir’de Transfer Hedefi Mahir Emreli!

10.01.2022 - 08:34 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 11:38

Polonya 1. Lig takımı Legia Varşova’dan ayrılması beklenen forvet Mahir Emreli’nin Galatasaray ve Başakşehir ile görüştüğü ileri sürüldü. İşte detaylar...

Galatasaray Ve Başakşehir’de Transfer Hedefi Mahir Emreli!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Devre arasında yapacağı transferlerle kadrolarını güçlendirmek isteyen Galatasaray ve Başakşehir kulüpleri karşı karşıya geldi.

Azerberi basınında yer alan haberlere göre Galatasaray ve Başakşehir bir çok takımın transfer listesinde yer alan Legia Varşova'nın 24 yaşındaki golcüsü Mahir Emreli'yi transfer etmek için harekete geçti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray istedi Sassuolo alıyor
Habere Git

Polonya'dan ayrılmaya hazırlanıyor

Haberde, sezon başında Karabağ'dan bedelsiz olarak Varşova'ya transfer olan ve sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Azeri futbolcunun taraftarlarla yaşadığı tartışmalar nedeniyle takımdan ayrılmaya hazırlandığı belirtildi. 

33 maçta 11 gol ve 2 asist

Piyasa değeri 2 milyon Euro olan Emreli, bu sezon Varşova formasıyla 33 maça çıkarken, Mahir 11 gol ve 2 asistlir bir peformans sergiledi.

Hangi takıma tranfer olacağı yönündeki kararını kısa sürede vereceği belirtilen golcü futbolcu bugüne kadar 32 kez Azerbaycan Milli Takımı formasını terletirken 4 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler