Fatih Terim ve Şenol Güneş'e: O para konuşulur!

Orhan Gülek
13.09.2021 - 23:20 | Son Güncellenme: 14.09.2021 - 14:49

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım'daki görevinden ayrılan Şenol Güneş ile ilgili sözlerine katılmadı.

Fatih Terim ve Şenol Güneş'e: O para konuşulur!

AJANSSPOR - HABER

Yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates TV'deki yayınında, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım'daki görevinden alınan Şenol Güneş ile ilgili sözlerini değerlendirdi.

"Şenol Güneş'e haksızlık yapılmadı"

Terim'in Güneş için "Bu ülkeye hizmet etti. Ayıp ediyorsunuz hocaya" sözlerini hatırlatan Demirkol, "Hayır, ben haksızlık yapıldığını düşünmüyorum. Performans yetersiz. Avrupa Şampiyonası'ndan beri bir kriz var. Krizin ne olduğunun ne olduğu konusunda teşhis problemi var. Çünkü aynı hatalar yapılıyor. Dünya Kupası'na da gitmemiz gerekir" diye konuştu.

"Şenol Güneş ortaya çözüm koyamadı"

Sorunun büyük oranda Şenol Güneş'ten kaynaklandığını belirten Demirkol, konuşmasına şöyle devam etti:

"Şenol Güneş ortaya bir çözüm koyamadı. Hollanda'dan 6 yemek meselesi değil. Çözüm yoksa başka bir şey bulacaksın. Kafasında bir kadro var bunu değiştirmiyor kolay kolay... Kafasında bir diziliş var bunu da değiştirmiyor kolay kolay.. Ama bu kadro bu dizilişe uymuyor. Orta alanın ortasında bir kriz var. Okay, Okay, Okay.. Avrupa Şampiyonası'nda olmadı. Son maçta da olmadı. Başka bir şey denemek lazım burada. Bu bir milli takım teknik direktörünün yaklaşımı. Ama yürümüyorsa değiştirmek gerek. Denemiyor hoca."

"Türkiye Milli Takım teknik direktörlüğü pozisyonu o parayı hak etmez"

Terim'in yine Güneş için söylediği "İtibarsızlaştırma, yaralama, acıtma hiç hoş değil. "Ekonomi boyutunu öldürdünüz, bu nedir?" açıklamasını da yorumlayan Demirkol, "Bu kadar gelir dağılımı adaletsiz bir ülkede 3 milyonlar 5 milyonlar konuşulur. Özellikle insanlar onu bizim vergilerimizden gidiyorsa diye düşünüyorsa... Öyle değil ama konuşulur. Fatih Hoca da Şenol Hoca da o paraları başka yerlerde kazanabilir. Ama Türkiye Milli Takım teknik direktörlüğü pozisyonu o parayı hak etmez. O paraları edebilmesi için ülkenin dünyada ilk üçte ilk beşte olması gerek" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler