Fatih Terim, yönetimden iki transfer istedi! İşte o isimler...

25.02.2019 - 09:04 | Son Güncellenme: 25.02.2019 - 12:04

Fatih Terim, yönetimden iki transfer istedi! İşte o isimler...

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray, diğer taraftan gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim’in yönetiminden istediği 2 transferin kimler olduğu ortaya çıktı. İşte gelişmeler…

Muslera ve Belhanda'nın yerine oyuncu bakılıyor

Star'da yer alan habere göre; Galatasaray'da transfer çalışmaları erken başladı. Muslera’ya alternatif arayan Fatih Terim, ayrıca sezon sonunda ayrılması beklenen Belhanda’nın yerine oyuncu bakmaya başladı.

Galatasaray scout ekibi Travnik'i sundu

Luyindama, Marcao ve Onyekuru gibi isimleri takıma kazandıran scout ekibi ile sürekli görüşen Terim’e Jablonec’te oynayan Travnik’in ismi sunuldu.

Belhanda'nın boşluğu Travnik ile dolacak

Sezon sonunda Belhanda’yı satmayı kafasına koyan Galatasaray yönetimi, Travnik’i transfer ederek Faslı yıldızın boşluğunu doldurmak istiyor.

Belhanda transferinden kaç para bekleniyor?

Yönetim, son iki haftada yaptığı 2 asist ve attığı 3 golle performansını katlayan Belhanda’da hatırı sayılır bir bonservis elde etmeyi planlıyor. Sarı Kırmızılı ekip, yıldız isimden 9-11 milyon euro gelir bekliyor.

Muslera'nın alternatifi Süper Lig'den

Muslera’ya alternatif arayan Terim’in Çaykur Rizespor’un genç kalecisi Gökhan Akkan’ı istediği iddia edildi.

Gökhan Akkan'a Beşiktaş da talip

Beşiktaş’ın da listesinde olan Gökhan, Çaykur Rizespor’da gösterdiği başarılı performansın ardından Milli Takıma yükselmeyi başarmıştı.

Abdurrahim Albayrak transfer için devreye girdi

Terim’in talebi sonrası Rizeli olan Abdurrahim Albayrak, Mavi-Yeşilli yöneticilerle temasa geçti.

Gökhan Akkan, Radyospor'da hedeflerini anlattı

Çaykur Rizespor forması giyen Gökhan Akkan, Radyospor'da dikkat çeken açıklamalar yapmış ve hedeflerini anlatmıştı. İşte o açıklamalar:

Gökhan Akkan: "Avrupa'da oynama hedefim var"

Futbol bir takım oyunu. Önceliğim Rizespor’da başarılı olmak. Takımın iyi olmasını hedefliyorum. Her oyuncu gibi benim de kişisel hedeflerim var. Ben de Avrupa’da oynamak isterim. Fakat; önceliğim Rizespor’un başarısı. Ama Avrupa’da oynamak gibi bir niyetim var.

Gökhan Akkan, Milli Takım'da devamlı yer almak istiyor

Milli Takım’da olmak çok güzel ve gurur verici bir şey. Davet geldiğinde büyük bir gurur yaşadım. Devamlılığının olması daha anlamlı olacaktır. Uzun yıllar milli takım formasını başarıyla giymek istiyorum. Bunun için çalışmalarımı sürdüreceğim.

Gökhan Akkan, Buffon hayranı

Beğenerek izlediğim, takip ettiğim kalecilerin başında Buffon geliyor. Kendisini büyük bir hayranlıkla takip ediyorum. İlerlemiş yaşına karşın başarılı maçlar çıkıyor. Avrupa’dan maçlar izliyorum. Kendime katacağım şeyler olabileceğine inanıyorum. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler