''Fatih Terim yönetime sallamaktan önce teknik direktörlük yapsın''

04.10.2020 - 21:12 | Son Güncellenme: 04.10.2020 - 23:21

Son dakika spor haberleri... Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında konuştu. Toroğlu, Galatasaray'ın Kasımpaşa; Beşiktaş'ın da Gençlerbirliği mağlubiyetlerini değerlendirdi. TFF Süper Lig'de 4. hafta da birbirinden şok skorlarla devam etti. İşte Erman Toroğlu'nun tartışmalı pozisyonlar, hakem kararları ve spor gündemine dair açıklamaları...

''Fatih Terim yönetime sallamaktan önce teknik direktörlük yapsın''

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor’da yayınlanan Takım Oyunu programında Süper Lig’in 4. haftasını değerlendirdi. 

Toroğlu, Galatasaray ve Beşiktaş’ın mağlubiyetleri ve tartışmalı hakem kararları ile ilgili konuştu.

İşte o açıklamalar...

Fatih Terim önce teknik direktörlük yapsın, sonra başka şeylere gitsin. Sen neden bahsediyorsun? Hakemler bakar, uzatmayı verip yönetimi yapar.Sen gemiyi terk ediyorsun. Belki 3-4 dakikada sana büyük ihtiyaç duyacaklar. Dalga mı geçiyorsun sen Fatih Terim?

Maçı bırakıp gidiyorsan takımı bırakıp git

Terim, senin hazırladığın takımın sabaha kadar oynasa, 20 dakika maç uzatılsa ne yapardı? Fatih Terim’in Galatasaray’ı bırakması lazım. Yoksa işler büyüyecek bu sene. Maçı bırakıp gidiyorsan takımı bırakıp git.

Fatih Terim yönetime sallamaktan önce teknik direktörlük yapsın. Bugün hakem Fatih Terim’e kıyak yaptı. Kasımpaşa’nın buz gibi golü sayılmadı.

Futbolcuyla küsemezsin. Ayrıca futbolcuyla mücadele edemezsin

Bıraksın hikayeyi Fatih Terim. Galatasaray'ın bu kadrosu bu mücadeleyi vermemeli, bu kalitede oynamamalı. Bunu da yapacak Fatih Terim.

Bu kadar sürede bu maçı oynatmayı sağlayan teknik adam sensin, takım senin takımın. Geçen sezon daha yukarıda olsaydın...

Sergen Yalçın’ın işi zor artık

Sergen Yalçın’ın işi zor artık. Yönetim, Sergen konusunda mutlu değil. 

Sergen Yalçın’ın açıklamalarına yönetimden tepki gösterenler oldu.

Senin için hazırladığımız haberler