Fatih Terim: "Yumruklarımı sıkıyorum"

İsa Kethüda
17.04.2021 - 21:37 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 21:42

Galatasaray'ın deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği maç sonrası teknik direktör Fatih Terim konuştu. Terim, "Yumruklarımı sıkıyorum" dedi. İşte detaylar...

Fatih Terim: "Yumruklarımı sıkıyorum"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. 

"Muslera'ya top değmeden gol yedik"

Maça iyi başladıklarını belirten Terim, "Oyuna iyi başladık. Muslera'ya top değmeden gol yedik. Tek tesellim var, güzel bir gol yedik. İnkar etmemek lazım. İyi reaksiyon gösterdik. Pas oyununu iyi oynadık. Gedson ve Feghouli yerleşimleri, saha rotasyonları arkasını manipüle etme olasılığı verdi. Oynadığımız sistem; Halil ve Kerem'e uygundu. Oyunun kontrolünü kaybetmedik. Zaman zaman baskıyı denedik ve başarılı olduk. Bunu özlemiştim, umarım bunun zamanını artırırız. 

"3 puan doğru zamanda geldi"

Saracchi'ye bol yer verdik. Golde markaj yapmamamız büyük hata ama oradan sonra pozisyon vermeyip sayısız pozisyon bulduk. Göztepe'nin hücumdaki oyuncuları kabiliyetliydi. Kolay olmayacaktı ama 2 farkı daha erken bulup farklı olabilirdi ama 3 puan doğru zamanda geldi. Ben de Galatasaray da benim olduğum dönemlerde buna alışkın değil. Sezon sonuna kadar daha iyi gideceğimiz inancındayım. Daha istekli bir Galatasaray vardı. O da sahaya yansıyor. Memnunum, oyuncularımı tebrik ediyorum.

Kendimi cezalandırıyorum

Hafta içi yaşananlarla ilgili yarım asra yakın kulübüme hizmet ettim. Bazen oyunculara BAY geçtiğimiz zamanlarda izin verdiğimde kendimi cezalandırıyorum bir yere gitmiyorum. Geçen 6 aydır görmediğim kızım geldi, 1-2 gün onu bırakmadık. 

"Yumruklarımı sıkıp, yutkunuyorum"

Galatasaray, aile ve sevdiklerimin üçgenindeyim 50 senedir. Böyle baktığımızda bazen ben de yumruklarımı sıkıp, yutkunuyorum. Galatasaraylılara verdiğim söz aklıma geliyor. Ben de insanım, üzülebilirim. Galatasaraylılara söz verdiğim için bir kez daha yutkunuyorum. Bu arada kazanıyoruz, kaybediyoruz. Bunlar olabilir" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler