Fatih Terim'den 20 yaş küçük başkan

İsa Kethüda
19.06.2021 - 23:10 | Son Güncellenme: 20.06.2021 - 01:35

Galatasaray'ı yeni sezonda da çalıştırması beklenen Fatih Terim'in birlikte çalışacağı yeni başkan Burak Elmas kendisinden 20 yaş küçük. İşte detaylar...

Fatih Terim'den 20 yaş küçük başkan

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas oldu. 5 adaylı kıran kıran geçen yarışta en yakın rakibi Eşref Hamamcıoğlu'na 41 oy fark atarak 1541'e 1500 ile geride bırak Elmas, sarı kırmızılı kulübün 38. başkanı oldu. Galatasaray tarihinin en genç başkanı olan Burak Elmas, 47 yaşında.

UEFA Kupası şampiyonluğunda birlikteydiler

Elmas, seçimden önce olduğu gibi kazandıktan sonrda söz verdikleri gibi yola teknik direktör Fatih Terim ile devam edeceklerini açıkladı. 

Eski başkan Faruk Süren'in damadı olan ve UEFA Kupası şampiyonluğu döneminde de Süren'in yönetiminde yer alan ve Terim ile büyük zaferi yaşama şansı yakalayan Elmas, şimdi efsane hocanın başkanlığını yapacak.

Terim ile yıllardır dost

Böylece 67 yaşındaki Fatih Terim, kendisinden 20 yaş küçük bir başkanla çalışacak. İkili yıllardır büyük bir dostluk ilişkisi içinde de. 

Elmas, geride kalan sezonda da Terim'in Mustafa Cengiz yönetimiyle yaşadığı sıkıntılar esnasında, yaptığı açıklamalarla tavrını teknik direktörden yana yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler