Fatih Terim'den açıklama geldi

25.03.2020 - 20:12 | Son Güncellenme: 25.03.2020 - 20:12

Fatih Terim'den açıklama geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den açıklama geldi. Koronavirüs testi poztifi çıkan ve hastanede kontrol altında tutulan Terim, "İyiyim ve inşallah daha iyi olacağım." dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Terim, "O kadar güzel ve özel duygular içerisindeyim ki her duayı yüreğimde hissediyorum. Bu, hepimiz için bir sınav ve dualarınızla, güzel dileklerinizle aşacağız bu sınavı. İyiyim ve inşallah daha iyi olacağım. Elim kalbimde her birinize teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

 

Fatih Terim haberi kendisi vermişti

Fatih Terim, koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını sosyal medya hesabından açıklamış ve "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.." demişti.

Fatih Terim ne demişti?

0-0 biten Beşiktaş derbisi öncesi yaptığı açıklamada Terim, "850 kişi resmi görevli var. Diğerleriyle beraber 1000 kişi var. Bizim gibi takım sporlarında erteleseniz bu bela virüsten korunacağız. Ama birimizde çıkarsa? Top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey ifade etmez. Bizim canımız yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz?" diye konuşmuştu.

Galatasaray'ın tecrübeli teknik adamı sözlerini, "Sağlığımız ve hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var. Hepimiz yardımcı olacağız. Bizim hayatımız, oyuncuların hayatı önemli değil mi? Hepimizin hayatı tehlikede. Bu maç olmasaydı evinizde olurdunuz. Bir tanemizde bir şey çıkarsa hepimiz karantinaya gideceğiz. Buradaki top toplayıcı çocuklar da." diyerek tamamlamıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 
Senin için hazırladığımız haberler