Süper Lig | Galatasaray'da Fatih Terim, Kasımpaşa maçını değerlendirdi

29.08.2021 - 21:57 | Son Güncellenme: 29.08.2021 - 22:04

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de 2-2 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte Terim'in sözleri...

Süper Lig | Galatasaray'da Fatih Terim, Kasımpaşa maçını değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 3. haftasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Sarı - kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, karşılaşmanın ardından Bein Sports’un sorularını yanıtladı. 

 

'Attığımızdan daha net pozisyonlarımız vardı'

2-0'ın ardından yedikleri golün takımı telaşlandırdığını söyleyen Terim ''Maçın zinde olduğumuz, daha canlı olduğumuz bölümünde 2-0 çok azdı, 4-0, 5-0 gibi skorlara gidebilirdik. Attığımızdan daha net pozisyonlarımız vardı. Bunlar olmadığı gibi bir de gol yedik. 2-1 her zaman geriden gelen takım için bir umuttur. Bu bizi biraz telaşlandırdı'' dedi. 

'Klasik bir hatadan gol yedik'

Kasımpaşa'nın maçın son bölümünde daha etkili olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, ''Zaten her geçen dakika fizik olarak oyuncularımızın düşeceği belliydi. Son 15 dakika bazı oyuncularımız tamamen koptu oyundan. Sonra klasik bir hatadan gol yedik. Kalan bölümde onların daha çok pozisyonu var, belki de kazanabilirlerdi. Ama skorun 2-0’dan buraya gelmemesi lazımdı. Böyle bir maçta öne geçince Galatasaray takımı 3 puanı almalı''

Cicaldau, oyundan neden çıktı?

Fatih Terim, Alexandru Cicaldau değişikliğinin sebebini ise ''Cicaldau planlanan bir değişiklik değildi. Hücumdaki bloklar arası geçişteki en önemli silahımız bizim. Maalesef midesinde bir rahatsızlık hisseti bir deneyeyim dedi ama olmadı'' diyerek açıkladı. 

'Oyunu koparacak golü bir türlü atamıyoruz'

Geçen sezondan bu yana oyunu kopartacak golü atamadıklarını belirten Terim, ''Biz geçen seneden beri oyunu koparacak golü bir türlü atamıyoruz. 2 golde rakip hiçbir zaman oyunu bırakmaz ama 3 farkta bambaşka bir oyun oynanırdı, bunu başaramadık. Gençlerimizin oynadığı iyi oyun süresini fazlalaştıracağız, bu hataları yapmamalarını sağlayacağız ve bu kadar kolay kayıp yapmayacağız'' diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler