Fatih Terim'den flaş karar!

15.06.2016 - 09:29 | Son Güncellenme: 15.06.2016 - 09:44

EURO 2016'da Hırvatistan yenilgisinin ardından tartışılan futbolculardan Ozan Tufan, İspanya karşısında da formasını giyecek. Herkesin merak ettiği Arda Turan kararı da Fatih Terim’in kafasında netleşti. Tecrübeli çalıştırıcı, kaptanından yine vazgeçmeyecek.

 

Hırvatistan maçındaki kötü futbolun ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den revizyon bekleyenler yanılmayacak. Ancak karşılaşma sonrasında futbol çevrelerinde ve sosyal medyada en çok tartışılan Ozan Tufan, İspanya karşısında yine ay-yıldızlı ekibin ilk 11’inde yer alacağı ifade edildi.

Savunma bloğunda değişikliğe gitmeyeceği belirtilen Terim’in, Ozan ile birlikte Selçuk’a da formayı vereceği vurgulandı. Ünlü hocanın, Hırvatistan karşısındaki kötü futbolun temelinde orta sahanın yeterli direnci göstermemesinin yattığı dile getirildi. Revizyona en yakın adayın Oğuzhan olduğu ileri sürülürken, Fatih Terim’in bu bölgeye Hakan Çalhanoğlu’nu çekebileceği, Volkan Şen’e on birde şans vereceği dile getirildi.

İspanya’nın en güçlü yönünün orta saha olması nedeniyle ünlü çalıştırıcının bu bölgede ekstra önlemler alması bekleniyor. Bu nedenle ay-yıldızlı ekibimiz, önce rakibin bu alandaki yoğun pas trafiğine set çekecek.

Burak 11’e doğru

Milli Takım’da en çok merak edilen konulardan biri de kaptan Arda’nın oynayıp, oynamayacağı... Hırvatistan karşısında oyundan alınan ve kötü futbolu nedeniyle özür dileyen Arda, Terim’in yine en büyük kozu olacak. Arda Turan ile bire bir görüşmeler yaparak, yıldız futbolcuya moral veren Fatih Hoca’nın yıldız futbolcudan vazgeçmeyeceği vurgulandı.

Terim, Hırvatistan karşısında pozisyona dahi giremeyen Cenk Tosun’u yedeğe çekebileceği ve Burak Yılmaz’ı on birde sahaya sürmeyi planladığı da gelen haberler arasında...


Milliyet

Senin için hazırladığımız haberler