Gedson Fernandes için karar çıktı! Fatih Terim...

12.02.2021 - 10:10 | Son Güncellenme: 12.02.2021 - 10:20

Galatasaray haberleri... Süper Lig'de ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, yeni transferlerinden maksimum fayda sağlamak istiyor. Galatasaray'da Gedson Fernandes ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Gedson Fernandes, Galatasaray'da kalacak mı, Kasımpaşa maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Gedson Fernandes için karar çıktı! Fatih Terim...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın yeni transferi Gedson Fernandes, Alanyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları maçta geçer not aldı. Peki Gedson Fernandes, Galatasaray'da kalacak mı? Detaylar haberde... 

Galatasaray, Benfica'dan söz aldı

Galatasaray'ın Benfica'dan 500 bin Euro'ya kiraladığı Portekizli futbolcunun sözleşmesinde opsiyon bulunmuyor. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Gedson Fernandes için Benfica'dan söz aldı.

Gedson da Galatasaray'da kalmak istiyor

İngiliz ekibi Tottenham'da beklediği kadar şans bulamayan Gedson Fernandes de Galatasaray'da kalmaya sıcak bakıyor. Oyuncunun bonservisine ve haklarına sahip olan Benfica, 20 milyon Euro biçtiği Fernandes'i ilk etapta satmayı düşünüyor. Ancak; Gedson Fernandes'i satamazlarsa Galatasaray'a tekrar gönderecek.

Galatasaray'a maliyeti ne kadar olacak?

Sarı-kırmızılıların 2021-22 sezonu için 3 milyon Euro kiralama bedelini ödemeye hazır olduğu ve tarafların prensipte anlaştığı öğrenildi.

Kasımpaşa maçında oynayacak mı?

Gedson Fernandes'in fiziksel anlamda daha iyi bir hale gelmesi için Galatasaray'da özel bir program hazırlandı. 2 haftaya kadar tam anlamıyla hazır olması beklenen oyuncunun Kasımpaşa maçında 45 dakika süre alması planlanıyor.

Fatih Terim 11'e monte etmek istiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 3-0 kazandıkları Başakşehir maçının ardından yeni transferlerle ilgili görüşünü net bir biçimde açıklamıştı. Terim, "Galatasaray iyi oynuyor. Artık top rakipteyken de tehlikeli bir takımız. Yeni transferlerimizden hemen faydalanacağız" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler