Fatih Terim'den genç futbolculara mesaj!

20.03.2017 - 12:45 | Son Güncellenme: 20.03.2017 - 12:45

AJANSSPOR -  Spor Toto Süper Lig'de yer alan ekiplerin oluşturduğu Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi İstanbul'da başladı... Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Terim’in yaptığı açıklamalar şu şekilde  :

“Zirve daha da anlamlı hale geldi”

Zirvenin geçen sene birincisi yapıldı. Çok faydalı ve etkili olmuştu. Bu güzel organizasyon,  Cumhurbaşkanımızın katılımıyla daha da anlam kazandı. Yerli ve yabancı futbol otoritesi bu zirve süresi içinde futbolun her türlü konusunu dinleyebileceği bir ortam. Hayatını futbola vermiş, işin idaresi, ekonomisi, seyirci kısmı, yayın durumları ve diğer konuları burada herkes bir şeyler alabilecek. İnşallah sırayla devam edecek.

Finlandiya maçı ve genç oyunculara mesajı…

Önümüzdeki maç Finlandiya. Arkasından da bir hazırlık maçı oynayacağız. Moldova ile ilk defa Eskişehir’de oynayacağız. Tabi ki gençlere her zaman önem veriyoruz. Tecrübeli elemanlarımızı her zaman saklıyoruz her zaman önemli. Ama gençlerimiz de geleceğimiz. Teşekkürlerini sahada uzun yıllar o formayı giyerek verecekler. Daha birkaç oyuncumuz daha var. Onları da önce Ümit Milli Takımı’nda sonra A Takım’da devam ettireceğiz. İnşallah önümüzdeki Finlandiya ve Haziran’daki Kosova maçını aldığımız zaman gruptaki durumumuz çok daha değişik olacak.

Senin için hazırladığımız haberler