Fatih Terim'den Kerem Demirbay açıklaması!

17.05.2017 - 14:15 | Son Güncellenme: 17.05.2017 - 14:15

AJANSSPOR – Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bundesliga’da Hoffenheim forması giyen Kerem Demirbay ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

17 Mayıs sebebiyle Galatasaraylıların buluşmasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Terim’in yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde :

“2000 yılındaki başarıyı unutmamız mümkün değil”

UEFA Kupası'nda bütün emeği geçenler değil ama büyük bir bölümü burada. O günü ilk olduğu için unutmamız mümkün değil. Senede bir araya gelecek günleri fazlalaştırmalıyız. Hasan Şaş 7'sinde neyse 70'inde o. Hasan Şaş hala itiraz ediyor.

Terim’den U-17 yorumu…

U17 takımı Avrupa Şampiyonası'nda en çok beğenilen takımlardan biri oldu. Bütün oyuncu verenlere teşekkür ediyorum.

“Kerem Türk Milli Takımı’nda oynamak istedi”

Karlsruher Başkonsolosluğu bu sabah Kerem Demirbay'ı bekliyordu. Müracaat edecekti. Löw'ün Türk asıllı oyuncuları kadrosuna isteği bizi mutlu ediyor. Kerem Demirbay Türk Milli Takımı'nda oynamak istedi. Ben bu gelişmelerden sonra resmi olarak Hoffenheim kulübüne davet yazısı gönderdim. Resmi siteden açıkladılar. Ancak sonra ne hikmetse Kerem'e davet gelme yazısını resmi siteden geri çektiler.

Sabırla karşılık verdik. Bizde oynayacağından gurur duyacağını hatırlıyorum. Benim de milli takım kampında basın toplantısında kendi ağzından beyanatım var. Kendisinin de röportajı var. Yardımcı hocalarımız çok uğraştılar, ailesiyle görüştüler. TFF, kendisinin imzalı beyanını paylaşır. Umarım bizi seçer.

Senin için hazırladığımız haberler