Taylan Antalyalı bu sezon Galatasaray'da ilki yaşadı!

14.02.2021 - 16:24 | Son Güncellenme: 14.02.2021 - 16:37

Galatasaray haberleri... Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk yarışında mücadele veren Galatasaray'da Taylan Antalyalı bu sezon ilki yaşadı. Taylan Antalyalı bu sezon kaç maçta oynadı, kaç gol attı? İşte Taylan Antalyalı ile ilgili detaylar...

Taylan Antalyalı bu sezon Galatasaray'da ilki yaşadı!

Süper Lig'de 25. hafta maçında Galatasaray sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelirken, sarı-kırmızılı takımda Fatih Terim'in Taylan Antalyalı kararı dikkati çekti. Detaylar haberde... 

Taylan Antalyalı ilk kez yedek kulübesinde

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da gösterdiği iyi performans ile dikkati çeken Taylan Antalyalı, bu sezon ilk kez yedek kulübesinde oturdu.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Taylan, sarı-kırmızılı ekipte bu sezon Süper Lig'de 23 müsabakanın 22'sinde, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 3 karşılaşmanın tamamında, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 maçın 2'sinde forma giydi.

Daha önce farklı sebeplerle oynamamıştı

Tüm maçlara ilk 11'de başlayan Taylan, forma giymediği karşılaşmalarda ise kart cezası veya farklı nedenlerden dolayı kadroya giremedi. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon ilk kez kadroda bulduğu bir müsabakaya ilk 11'de başlamadı.

"Taylan'ın dinlenmek gibi bir lüksü yok"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim daha önce Taylan Antalyalı ile ilgili yaptığı açıklamada oyuncusuna övgü dolu sözler söylemişti. Terim, Taylan Antalyalı'nın üstün performans sergilemeye başladığı ilk dönemlerinde, "Taylan bizim yeni kazancımız. Herkese izin var ona yok. Onun dinlenmek gibi bir lüksü olmamalı. Maşallah iyi gidiyor, daha da iyi olacağına inanıyorum" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler