Fatih Terim'den Marcao ve Luyindama'ya uyarı

26.09.2019 - 14:14 | Son Güncellenme: 26.09.2019 - 14:14

Fatih Terim'den Marcao ve Luyindama'ya uyarı

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da Fatih Terim, Luyindama ve Marcao ile özel olarak görüştü.

Akşam'ın haberine göre; Fatih Terim, savunmada bireysel hatalar yapan ve topla çıkışlarda büyük sorunlar yaşayan Luyindama-Marcao ikilisini ciddi şekilde uyardı.

Deneyimli teknik adam futbolculara derbide 'Sakin kalın' ikazında bulundu.

"Risk almayın..."

Geçtiğimiz sezon Fernando – Ndiaye, bu sezon ise N’Zonzi – Ömer Bayram veya Seri’yi önlerine almalarına rağmen performans olarak daha da geriye düşen Marcao – Luyindama tandemi taraftarları paniğe sevk etti. 

Teknik heyetin VAR sistemini de hatırlatarak ceza sahası içerisinde penaltıya sebebiyet verecek hareketlerden kaçınılmasının yanı sıra topun ilk anda N’Zonzi veya Seri’ye verilip ‘risk alınmaması’ telkininde bulunduğu belirtildi.

Fenerbahçe cephesinde sol ön belirsizliği

Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe, cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçı öncesi çalışmalarına devam ediyor. Deneyimli teknik adamın sakatlanan Rodrigues'in yerine oynatacağı futbolcu belli oldu.

Ankaragücü maçında sakatlanmıştı

Ligin 5. haftasında oynanan Ankaragücü maçında sakatlanan Rodrigues oyuna devam edememişti.

Tolga Ciğerci'den Yanal'a: "Sol önde oynayabilirim"

Fenerbahçe'nin dinamosu Tolga Ciğerci'nin Ersun Yanal'la özel olarak konuştuğu ortaya çıktı. Akşam'ın haberine göre; Tolga Ciğerci, Yanal'a Garry Rodrigues’in boşluğunu doldurabileceğini ve şans verilmesi halinde sol önde iyi bir maç çıkarabileceğini söyledi.

Tudor döneminde 10 maçta 6 gol atmıştı

2017-18 sezonunda Igor Tudor yönetiminde 10 haftada 6 gol atan Tolga Ciğerci’nin performansı parmak ısırtırken, Hırvat teknik adamın milli futbolcuyu sol önde iyi kullanması bir hayli dikkat çekmişti. Sol kanatta hem skora katkı yapan hem de top rakipteyken orta sahada alan daraltan Tolga, Fatih Terim’in gelişiyle düşüşe geçerken, oyuncunun sık sık sakatlık problemleri yaşaması Ciğerci’yi geri plana itmişti.

 

Senin için hazırladığımız haberler