Fatih Terim’den Muslera’ya isyan! ‘Tut şu topu ya’

28.07.2021 - 22:03 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 23:02

Galatasaray’da PSV Eindhoven ile oynanan ilk maçta olduğu gibi yine Fernando Muslera yediği hatalı golle gündem oldu. Fatih Terim’in Uruguaylı kaleciye tepkisi ise kameraya yansıdı.

Fatih Terim’den Muslera’ya isyan! ‘Tut şu topu ya’

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da Fernando Muslera sezona kötü başladı. Yaz dönemini dinlenemeden milli takımı ile Copa America’da geçiren Uruguaylı file bekçisi hiç ara vermeden kaleye geçti ve PSV Eindhoven maçlarına çıktı. 

Hollanda'da 2 hatalı gol yedi

Tecrübeli kaleci önce 5-1 biten ilk maçta iki hatalı gol yedi. Henüz 2. dakikada geri pasını uzaklaştırmak isterken kaptıran ve Götze’nin omzuyla attığı golde de çaresiz kalan sarı-kırmızılıların efsanesi çok konuşulmuştu.

 

Topu tutmak yerine yumrukladı

Muslera, PSV ile oynanan rövanş maçında da kendisine yakışmayan hataları sürdürdü. Hollanda ekibinin 37. dakikada 1-0 öne geçtiği gol öncesi kullanılan serbest vuruşta çok da sert gelmeyen topu yumruklamayı tercih eden Galatasaray kalecisi, Fatih Terim’in hedefi oldu. 

 

Muslera, Terim'i çok kızdırdı

Böylece ceza sahası dışına açılan ancak Madueke’nin sert şutuyla ağlara giden topa isyan eden Terim, “Yapma ya, yapma. Tut şu topu ya!" diyerek Muslera'ya tepki gösterdi. Ekrana yansıyan bu anlar sosyal medyadada çok konuşuldu. 

Luyindama'yı da haşladı

Öte yandan karşılaşma bıyunca çok sinrili görünen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in saha kenarına yakın bir pozsiyonda Luyindama'yıj da azarlaması dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler