Fatih Terim'den canlı yayında Ndiaye ve transfer sözleri!

27.01.2018 - 18:40 | Son Güncellenme: 27.01.2018 - 18:40

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Osmanlıspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. Terim, takımdan ayrılması ve Stoke City ekibine gitmesi gündemde olan Ndiaye hakkında, ”Kendisiyle konuştum. Kafası karışıktı. Böyle bir durumda olduğu için evinde olmasını istedim” dedi. Öte yandan tecrübeli teknik adam, Osmanlıspor maçında kazanmayı amaçladıklarını ifade etti. Terim’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Terim’den Ndiaye’nin transferi hakkında açıklama

Ndiaye tabii ki önemli bir oyuncumuz. Burada kendisinden çok şey beklediğimiz iyi bir oyuncumuz. Ama bu süreçte kafasının karıştığı malum. Kendisiyle en son ben konuştum. Bu durumda konsantre olamayacağını söyleyince, evinde eşiyle birlikte çok daha rahat bir ortamda olmasını söyledim. Henüz bizim oyuncumuz. Vakit var. Kulübün menfaatleri herkesin menfaatlerinden önce gelir. Hepimiz duygusalız. Ben de çok istiyorum. Kararı, mantıkla veririz. Bunla paralel olarak herkes transferi soruyor. Eksiğimiz olduğu da belli. Biz takımın alacağını ödemeden transfer yapmayı da uygun görmüyoruz. 4 ay geriden gelen bir ortam içinde Galatasaray’ın menfaatleri için her şeyi yaparız. Tüm takımı kaybetmeyi göze alamam.

Nasıl bir Galatasaray istiyor?

Oyun planımız, anlayışımız çok açık. Kontrolü elinde tutmaya çalışan, rakip yarı sahada oynamak isteyen bir Galatasaray arzu ediyoruz. Geçen hafta oynadığımız o başarılı bölümü 90 dakika oynamak en büyük isteğim. Osmanlıspor’un ileri ucunda görev yapanlara dikkat etmek lazım. Oyuncularımı hırslı ve konsantre görüyorum. Kazanma alışkanlığını edinerek devam edeceğiz. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler