Fatih Terim Giresunspor Maçı Sonrasında Oyuncularına Ne Dedi? "Hep Beraber..."

İsa Kethüda
10.01.2022 - 11:10 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 11:19

Sahasında Giresunspor'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in maç sonu soyunma odasında futbolculara ne söylediği belli oldu. Detaylar.

Fatih Terim Giresunspor Maçı Sonrasında Oyuncularına Ne Dedi? "Hep Beraber..."

Sezonun ikinci yarısına Giresunspor'a sahasında 1-0 yenilerek başlayan Galatasara, 27 puanla on ikinci sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim, maç sonrasında bir toplantı gerçekleştirdi.

Terim oyuncularla konuştu

Fanatik'te yer alan habere göre; alınan üst üste kötü sonuçlara rağmen önlerinde uzun vadeli bir proje olduğunun altını çizen tecrübeli teknik adam; özellikle Cim Bom'un, Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek olması nedeniyle oyuncularıyla konuştu. 

"Yardımcılarımı asla yarı yolda bırakmam"

Terim, burada yapacak daha çok işinin olduğunun altını çizerken, "3 yıllık bir proje için geldim, sonuna kadar devam edeceğim. Yardımcılarımı asla yarı yolda bırakmam" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, ayrıca yaşanan bu karanlık tablo sonrasında durumu tersine çevirmelerinin de kendi ellerinde olduğunu belirtti. 

Her şeye rağmen inancını kaybetmeyeceğini belirten Terim, öğrencilerine şunları söyledi: 

İlgini Çekebilir
Başkan Elmas'tan Florya'ya yakın markaj
Habere Git

"Bu tabloyu hep beraber değiştireceğiz"

"Kafanızı yerden kaldırın. Bu tabloyu hep beraber değiştireceğiz. Değiştirecek olan kişiler de bizleriz. Bunu ancak cesareti olan kişiler yapar."

Senin için hazırladığımız haberler