Fatih Terim'den oyuncularına konsantrasyon uyarısı

06.05.2018 - 09:00 | Son Güncellenme: 06.05.2018 - 09:00

Galatasaray'da Florya’da son günlerde konuşulan tek bir kelime var: Konsantrasyon... Fatih Terim, Akhisar sınavı öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Rakibimizin (Başakşehir) takılmasını değil maçımızı kazanmayı düşünelim. 3’te 3 yaparak şampiyon olalım” vurgusu yaptı.

Başakşehir’in yaşadığı puan kaybıyla Galatasaray’a son 3 maça girerken bir beraberlik hakkı doğdu. Ancak Florya’da bu avantaj çok önemsenmiyor.

Yeniden Aslan’ın başına geçtiğini sosyal medya hesabı Twitter’da, “Nerede kalmıştık” mesajıyla duyuran teknik direktör Fatih Terim, seçim sürecine giren Sarı-Kırmızılılar’da takımın bu süreçten etkilenmemesi adına önceki akşam bir mesaj daha paylaştı, bir kez daha “Konsantrasyon” vurgusu yaptı.

Başakşehir’in Sivas’la berabere kalmasının ardından avantajını daha da güçlendiren Cim Bom’un hocası olası bir rehavet durumunun önüne geçmek için ise Akhisar maçı öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

‘Başakşehir’i unutun’

“Rakibimizin takılması hiç önemli değil” diyerek futbolcularını uyaran deneyimli teknik adam, “Beraberlik hakkımız doğdu ama bunu yok sayıyoruz. Biz kalan 3 maçımızı da kazanacağız. Şampiyon olacağız” ifadeleriyle takımının konsantrasyonunu artırmasını istedi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler