Fatih Terim'den Ryan Babel ve Club Brugge açıklaması

25.11.2019 - 16:49 | Son Güncellenme: 25.11.2019 - 16:49

Fatih Terim'den Ryan Babel ve Club Brugge açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Club Brugge maçı öncesi basına açıklamalarda bulundu. Terim'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Futbol hayatınızda dahi az karşılaşacağınız bir durumla karşı karşıyasınız. 16+2 ile soyunacağız. J. Durmaz ve Emre Mor listede yer almadı. Nzonzi cezalı. Sakat oyuncularımız çok fazla. 

Falcao, Andone, Luyindama, Şener ve Babel sakat. Erencan'ı aldım kadroya, bugün belki alt yapıdan bir tane daha oyuncu alacağız. Taraftarımız bilmeli ki, onlar olmazsa biz olmayız. Babel kötü oynuyor, yanlış oynuyor, yaptığı fedakarlığı da unutmamamız lazım. Belhanda'nın yaptığı reaksiyonun adresi yanlış.

Babel milli takım arasında dizi şiş bir biçimde döndü, ben kendisiyle konuştum sonra da maça çıktı, ben bu kadar uzun oynayacağını tahmin etmedim. Beni en iyi anlayabilecek olanlar Galatasaray'ın futbolcularıdır. Babel antrenmana da çıkmayacak. 'Oynayamam' demiş. Şu anda 13 kişiyiz, listemizde Babel de vardı

Biz birinci maç yani Denizlispor maçında yeni toplandık. Buradaki 7-8 oyuncu bizimle kamp dönemi geçirmedi. Biz bunu yansıtmamaya çalıştık, bazen böyle sıkıntılar olabilir bu da bizim pes edeceğimiz anlamına gelmez. Şu anda gol atamadık diyorlar yarınki gol çok değerli olacaktır. Ağlamanın sızlamanın alemi yok, biz böyle bir liste vermedik. Biz burada bir yerde yanlış yapıyoruz toplum olarak bir kısım bunları isteyerek yapmıyor bir kısımda bilinçli yapıyor. 

Beklentileri üste çekerseniz, en ufak sendelemede düşerseniz. Galatasaray taraftarı merak etmesin ben onlarla her şeyi paylaşacağım. Ben buradayım ne gerekiyorsa da yaparım. Camiam hiç merak etmesin ben buradayım. Bu durumdan çıkmak için elimizden geleni yapacağız.

Senin için hazırladığımız haberler