Fatih Terim'den şampiyonluğun formülü

21.03.2018 - 09:06 | Son Güncellenme: 21.03.2018 - 09:06

Milli arada takımını kalan zorlu maçlara en iyi şekilde hazırlamak isteyen Fatih Terim, oyuncularına, “İlk 3 maçımız çok önemli. Trabzon, Gençlerbirliği ile Başakşehir’i yenersek, rüzgarı arkamıza alır ve şampiyon oluruz” mesajını verecek.

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, milli arayı çok iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Terim, özellikle son 8 haftadaki periyotta çıkacakları ilk 3 karşılaşmaya büyük önem veriyor. Sırasıyla Trabzonspor, Gençlerbirliği (d) ve Başakşehir’le karşılaşacak olan Sarı- Kırmızılılar’da tecrübeli çalıştırıcı, bu periyotu kayıpsız geçmeleri halinde, şampiyonluğun çok daha yakın olacağını düşünüyor.

Terim’in, takımıyla yapacağı toplantılarda da bu vurguyu yaparak, “İlk 3 maçı kazanır ve 9 puanı hanemize yazdırırsak, rüzgarı arkamıza alarak zirvede tüm kozları elimize geçiririr” mesajını vereceği öğrenildi.



6 puan kaybetmişti



Deneyimli hocanın ayrıca futbolcularına, “Artık her maçımız bir final ve hepinize çok ihtiyacımız var” diyeceği belirtildi. Hatırlanacağı gibi ilk yarıda Aslan, yine golsüz sona eren Fenerbahçe derbisinin ardından Trabzon’a deplasmanda 2-1 yenilmiş, evinde Gençlerbirliği’ni 5-1 yenerken, Başakşehir’in konuğu olduğu maçtan ise bu kez 5-1’lik yenilgiyle ayrılmıştı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler