"Fatih Terim'den ses çıkmayınca tedirgin oluyorum"

20.08.2020 - 17:29 | Son Güncellenme: 20.08.2020 - 17:38

Galatasaray yeni sezonda altyapıdan oyuncular oynatacak mı? Fatih Terim bu dönemde sessiz mi kalıyor? Galatasaray'ın transfer modelini nasıl buluyor? Galatasaray'ın eski yöneticisi Cem Kınay, sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.

"Fatih Terim'den ses çıkmayınca tedirgin oluyorum"

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Cem Kınay, sarı-kırmızılıların gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Fatih Terim altyapıdan oyunculara yeni sezonda şans verecek mi? Galatasaray’ın kaç transfere ihtiyacı var? Cem Kınay, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

“Galatasaray, transferde rakiplere rol model”

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Dr.Cem Kınay, "Rakiplerimiz ya bizde oynayan oyuncular ya da talip olduğumuz oyunculara yöneliyorlar; demek ki Galatasaray onlar için rol model" dedi.

“Fatih Terim’den ses çıkmayınca tedirgin oluyorum”

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kınay, "Ben Fatih Terim'in altyapıdan iki üç tane oyuncu alıp, oynatacağına inanıyorum. Fatih Terim bunu yapabilecek en iyi kişi. Geçmişte başarılı örnekleri var. Birkaç transfer yapıldı. Ama transfere ihtiyaç var. Fatih Hoca’nın mutlaka almak istediği ama alamadığı futbolcular vardır. Ben böyle görüyorum. Fatih Hoca'dan ses çıkmayınca ben hep tedirgin oluyorum. Fatih Terim'in gülüşünü, demeçlerini, motivasyonunu görmek isterim; çünkü bu takıma yansıyor" şeklinde konuştu.

Galatasaray’ın açıkladığı transferler

Galatasaray, şu ana kadar Arda Turan, Emre Kılınç, Omar Elabdellaoui, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu’nu kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler