Fatih Terim'den yıldız isme kesik! Kulübeye...

10.03.2019 - 09:59 | Son Güncellenme: 10.03.2019 - 12:59

Fatih Terim'den yıldız isme kesik! Kulübeye...

Şampiyonluk yarışındaki iddiasını devam ettirmek için Antalyaspor maçında 3 puan isteyen Galatasaray'da gözler bu karşılaşmaya çevrildi. 

Fatih Terim, forma konusunda adaletli olmaya çalışıyor

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, takım içi forma dağıtımında adaletli davranmaya çalışıyor, hakkı olanın oynamasını istiyor.

Emre Akbaba sahaya, Onyekuru kenara

Milliyet'in haberine göre; son dönemde performansı eleştirilen Henry Onyekuru’ya formanın ucuz olmadığını gösterecek olan Terim, iyileşme sürecini atlatan ve maç eksiğini tamamlayan Emre Akbaba’yı sahaya sürmeyi planlıyor. Forvette de değişim yaşanacak, Mitroglou kulübeye gelecek, Diagne sahada olacak.

Antalyaspor maçında değişiklikler olacak

Takım içi forma dağıtımında isme değil forma bakan, öğrencileri arasında adaletli olmak için uğraşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyaspor karşısında son karşılaşmanın 11’inde değişiklik yapacak.

Emre Akbaba ilk 11'e dönecek

Sarı-kırmızılılardaki ilk değişikliğin ofansif sol kanatta yaşanacağı dile getirildi. Deneyimli teknik adam, özellikle hücum hattında forvetlerin yeterince beslenememesi nedeniyle kısa bir süre önce sakatlıktan çıkan ve süre almaya başlayan Emre Akbaba’yı oynatmayı düşünüyor. Emre’nin 11’e alınmasıyla beraber son haftalardaki performansı eleştiri konusu olan Henry Onyekuru kulübeye çekilecek.

Diagne sahada olacak

Teknik kadronun Antalya maçında forvette Diagne’ye dönüş yapacağı öğrenildi. Mitroglou’nun yarınki maçta kenarda bekleyeceği, performansı eleştirilen Senegalli forvetin sahaya çıkacağı belirtildi.

İki oyuncuyu birden oynatmak istiyor ama...

Terim, iki oyuncuyu birden oynatmayı düşündüğü ancak eski düzenle yola devam etmeyi uygun bulduğu ifade edildi.

Mariano, Fernando ve Linnes...

Sarı-kırmızılarda antrenmanlarda as takımda denenen Mariano ve Fernando’nun 11’de olması, Linnes’in de sol bek olarak oynamasının düşünüldüğü belirtildi.

Diagne söz verdi

Bu arada Galatasaray'da beklentilerin şu ana kadar altında kalan Mbaye Diagne gol atma sözü verdi.

Diagne: "Antalya maçıyla gollerime başlıyorum"

"Beni iyi izleyin. Antalyaspor maçıyla birlikte gollerime başlıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.

Taraftarların hedefi Diagne olmuştu

Diagne, sarı-kırmızılı taraftarların hedefi olmuştu. Futbolcu, performansını artırmanın yollarını arıyor.

Denizli'den Diagne'ye destek

Golcü ismin Kasımpaşa'daki hocası Mustafa Denizli, Diagne hakkında, "Terim onunla yakından ilgileniyor. Böyle büyük umutlarla alınmış oyuncular zaman zaman bu tip sıkıntılar yaşayabilirler. Diagne bu durumu rahat aşar. Çok önemli özellikleri olan bir golcü. Galatasaray'daki işleyişi çözünce onun için her şey daha kolay olacak" diye konuşmuştu. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler